Kulttuurin supersunnuntai Savonlinnassa: Kaksi laulajaa Suomen huipulta ja muut tapahtumat päälle

Muun muassa Laura Voutilainen ja Pepe Willberg esiintyvät tänään sunnuntaina Savonlinnassa.

Laura Voutilainen esiintyy tänään Savonlinnasalissa.

Savonlinnassa on tänään oikea kulttuurin supersunnuntai.

Pelkästään Savonlinnan keskustan alueella on tänään neljä isoa kulttuuritapahtumaa.

Niistä ensimmäisenä on mahdollisuus mennä seuraamaan Savonlinna Camerata –kamariorkesterin Suomi 100 juhlakonserttia Juurilla. Konsertti käynnistyy kello 15 Savonlinnan musiikki- ja tanssiopiston Melartin-salissa. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta käsiohjelma on maksullinen. Lisätietoja tapahtumasta täällä

Jos on oikein nopea, voi heti juhlakonsertista suunnata Suomalaiseen messuun, jossa sata laulajaa esiintyvät myöskin satavuotiaan Suomen kunniaksi. Tapahtuma alkaa Savonlinnan seurakuntakeskuksella kello 16. Lisää tapahtumasta täällä.

Kello 19 on päivän suosituin esiintymisaika.

Samaan aikaan käynnistyvät Sydän Suomessa -konsertti Savonlinnan Tuomiokirkossa sekä Laura Voutilaisen Miks ei -konserttisalikiertueen esiintyminen Savonlinnasalissa.

Mari Koukkula

Pepe Willbergia kuullaan tänään Savonlinnan tuomiokirkossa Sydän Suomessa -konsertissa.

Sydän Suomessa -konsertissa esiintyvät koko kansan suosikki Pepe Willberg ja Eilamaria Leskinen sekä Nova Ensemble -pianotrio. Konsertin tarjoaa LähiTapiola, jonne sinne on ilmainen sisäänpääsy. Lisää tapahtumasta täällä.

Laura Voutilainen starttaa konserttisalikiertueensa Savonlinnasta. Sunnuntaiaamuna konserttiin oli Lippu.fi:n tietojen mukaan vapaana enää neljä paikkaa.

Voutilainen teki läpimurtonsa jo vuonna 1994, mutta laulaja tuli tutuksi myös viime keväänä suositussa Vain Elämää -tv-sarjassa. Lisää tietoja Voutilaisen konsertista löydät täältä

On myös hyvä muistaa, että Tuomaan markkinat jatkuvat Olavinlinnassa myös tänään kello 12—16. Itä-Savo vieraili markkinoilla lauantaina. Tunnelmia linnasta voit lukea täältä.

Luetuimmat

Kommentoidut