Tilaajalle

Tuure Kilpeläinen Karavaaneineen saapuu jälleen kaupunkiin — ”Savonlinnassa on sellainen fiilis, että voi soittaa missä vaan”

Artistilla on kaksi perhettä: toinen on bändin veljeskunta, toisen perheen keskipiste on valoa ja iloa hehkuva pienokainen.

Nauska

Kaihon Karavaani, eli vasemmalta Aarne Riikonen (perkussiot, laulu), Rocka Merilahti (kitara, laulu),  Jarno T. Karjalainen (basso, laulu), Tuure Kilpeläinen (laulu, kitara), Jiri Kuronen (koskettimet, haitari, laulu) ja Sampo Haapaniemi (rummut, laulu).
Kaihon Karavaani, eli vasemmalta Aarne Riikonen (perkussiot, laulu), Rocka Merilahti (kitara, laulu), Jarno T. Karjalainen (basso, laulu), Tuure Kilpeläinen (laulu, kitara), Jiri Kuronen (koskettimet, haitari, laulu) ja Sampo Haapaniemi (rummut, laulu).

Tarkkasilmäiset havaitsivat hymyilevän ja persoonallisesti pukeutuneen miesjoukkion oopperajuhlien Sevillan parturin ensi-illassa Olavinlinnassa heinäkuun alussa. Sama poppoo veti Riihisaaren kalliolla yllätyskeikan oopperan jälkeen. Joukko oli tietysti Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani -yhtye, jotka piipahtavat Savonlinnassa melkein joka kesä, parhaina kaksi.