Radio Dei tuo suoran aamulähetyksensä Savonlinnan torille kesäkuussa

Kristillinen radiokanava Radio Dei tuo kesäkiertueensa Savonlinnan torille juuri ennen juhannusta.

Soila Puurtinen

Savonlinnan torilta tehdään kesäkuussa suora Radio Dein aamulähetys.
Savonlinnan torilta tehdään kesäkuussa suora Radio Dein aamulähetys.

Kristillinen media Radio Dei jalkautuu kesällä kahdeksi viikoksi tien päälle.

Rovaniemeltä 10. kesäkuuta alkava #Herätys-kesäkiertue nähdään kymmenen paikkakunnan toreilla 10.–21. kesäkuuta.

Savonlinnan torille kiertue saapuu juuri ennen juhannusta 20. kesäkuuta.

Kesäkiertueen ohjelmassa on kullakin paikkakunnalla suora #Herätys-aamulähetys, jonka juontaa kiertueen isäntä Mikael Juntunen.

Lähetykseen kutsutaan paikallisia vieraita ja puhutaan alueen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Jokaisessa aamulähetyksessä tutustutaan lisäksi paikalliseen Tiekirkkoon.

Tapahtumat ovat ennen kaikkea tapaamispaikkoja, joissa kanavan vanhat ja uudet kuuntelijat pääsevät tutustumaan Radio Dein toimintaan.

Ohjelmassa on aina aamulähetyksen jälkeen Road Show, jossa esitellään radion toimintaa ja haastatellaan paikallisia ihmisiä.

Musiikki tärkeässä osassa tapahtumaa

Tärkeä osa kesäkiertuetta on musiikki. Siitä vastaavat innostavalla meiningillään gospellaulaja Mika Karola ja kitaristi-laulaja Sami Asp.

Kiertueella julkaistaan myös Mika Karolan Armon saanut syntinen -levy. Kiertuelavalla nähdään lisäksi paikallisia artisteja.

Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen kertoo, että kiertueen aikana radiokanava haluaa tulla toreille ja turuille tapaamaan sekä kuuntelijoitaan että yhteistyökumppaneitaan.

— Teemme tunnetuksi Suomen ainoaa valtakunnallista kristillistä radiota ja etsimme samalla uusia kuuntelijoita ja yhteistyökumppaneita. Toivotamme kaikki seurakunnat ja kristilliset yhteisöt tervetulleeksi tapaamaan radioväkeä, juontaja Juntunen kertoo Radio Dein tiedotteessa.

Radio Dei on 21 vuoden aikana kasvanut helsinkiläisestä paikallisradiosta suureksi valtakunnalliseksi kristilliseksi mediaksi. Kanavan 25 taajuusalueella asuu yli neljä suomalaista.

Kommentoidut