Ooppera vaihtuu heviin - Stratovarius, Stam1na ja Amorphis Olavinlinnaan

Oopperajuhlien jälkeen elokuussa kolme suomalaisbändiä nousee Olavinlinnan lavalle.

Soila Puurtinen

Amorphis esiintyi Olavinlinnassa ensimmäisen kerran vuonna 2014.
Amorphis esiintyi Olavinlinnassa ensimmäisen kerran vuonna 2014.

Savonlinnan Oopperajuhlien jälkeisenä iltana aariat vaihtuvat heviriffeihin, kun kolme suosittua suomalaista raskaan musiikin bändiä nousee Olavinlinnan lavalle.

Lauantaina 5. elokuuta Opera Festival Rocks -tapahtumassa esiintyvät Stam1na, Stratovarius ja Amorphis.

Amorphiksella on kokemusta Oopperajuhlista vuodelta 2014.

- Edellisen kerran ilmeni joitakin ennakkoluuloja siitä, miten tällainen rokkimeininki tuollaisessa paikassa oikein toimii. Se oli kuitenkin hieno kokemus, teatraalinen ja jopa soundimaailma toimi erittäin hyvin kivisistä seinistä huolimatta, Amorphiksen laulaja Tomi Joutsen kertoo Oopperajuhlien tiedotteessa.

Suomalaisen voimametallin sanansaattajan, Stratovariuksen kitaristi-laulaja Timo Kotipelto on niin ikään innoissaan.

- Stratovariuksen musiikissa on useissakin biiseissä vaikutteita klassisesta musiikista. Mikä onkaan hienompaa, kuin päästä soittamaan Oopperajuhlille powermetallia, vieläpä oikean linnan sisälle, Kotipelto hehkuttaa tiedotteessa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.