Parikkalassa nähdään lauantaina maineikas Danny-show, kun maestro esiintyy Kisapirtillä — Nostalginen rokkikattaus täydentää Kovan päivän illan ohjelmaa

Kovan päivän iltaa Parikkalassa tähdittävät Danny, Ray Ennis & The Original Blue Jeans sekä Juho Pitkänen Band.

Masa von Elm

Danny on edelleen Suomen valovoimaisimpia artisteja. Komea ura musiikin parissa jatkuu.
Danny on edelleen Suomen valovoimaisimpia artisteja. Komea ura musiikin parissa jatkuu.

Särkisalmen Kisapirtillä palataan ensi lauantaina 13. heinäkuuta maineikkaiden Danny-show´iden tunnelmiin, kun yli sadan listahitin maestro taustajoukkoineen käynnistää illan. Dannyn mukana estradille nousevat The Oldies, Katja Lukin sekä Jennika Vikman.

The Oldies-yhtyeessä soittavat Curre Andersén, Eki Sutela, Matti Saari sekä Ronski Gangistakin tuttu Hate Sjöblom, jota Danny kehuu yhdeksi maamme parhaimmista rock-rumpaleista ja -laulajista.

Jäähyväiskeikka

Legendaarisen brittiyhtyeen The Swinging Blue Jeansin perustaja ja keulahahmo Ray Ennis oli voimakkaasti vaikuttamassa Merseybeat-musiikin vuodesta 1963 alkaneeseen maailmanlaajuisen läpimurtoon. Ray ehti jäädä jo eläkkeelle vuosikymmenen alussa, mutta palasi keikoille bändinimellä Ray Ennis & The Original Blue Jeans.

Ray Ennis (vas.) tulee Kovan päivän iltaan bändinsä The Original Blue Jeansin kanssa.
Ray Ennis (vas.) tulee Kovan päivän iltaan bändinsä The Original Blue Jeansin kanssa.

Ray halusi tehdä jäähyväiskeikan Suomeen ja Kovan päivän iltaan, josta hänellä on hyvät muistot edelliseltä käynniltä 2001. Ohjelmistossa on klassikkorockia sekä tietysti Swinging Blue Jeans -hittejä. Bändissä soittavat Mike Sweeney, Diccon Hubard, Dave Killick ja Phill Orme.

— Rokataan niin, että kuulijoilta lähtevät sukat jalasta, Ray tuumaa tulevasta.

Teemaan sopivaa musiikkia illan päätteeksikin

Kitaristi-laulaja Juho Pitkänen on soittanut muun muassa Remu & Hurriganes ja Leningrad Cowboys-yhtyeissä ja on edelleen mukana paluun keikkalavoille tehneen Remu Aaltosen Remu Plays Hurriganes -kokoonpanossa. Omaa englanninkielistä musiikkia hän tekee taiteilijanimellä Kihara.

Kovan päivän iltaan Juho Pitkänen Band saapuu kokoonpanossa Juho Pitkänen, Pekka Rajamäki, Jarkko Rantanen ja Risto Kumpulainen. Illan päättävän bändin ohjelmistossa on teemaan sopivaa musiikkia Hendrixistä alkaen.

Kovan päivän ilta Särkisalmen Kisapirtillä lauantaina 13.7. kello 19.30—01.30.