Yleisön kuorolaulantaa ja suosionosoituksia: Elojubilee oli täysi menestys

Lauri Tähkä ja kolmen tähden iskelmäjuhlakonsertti ihastuttivat täyttä Olavinlinnaa viime viikonlopun Elojubileessa Olavinlinnassa.

Antti Varonen

Muun muassa Lauri Tähkä sekä Johanna Försti, Mika Pohjonen ja Veeti Kallio nousivat Olavinlinnan lavalle Elojubileessa.

Olavinlinna oli kahtena päivänä lähes ääriään myöten täynnä, kun linnassa nautittiin viikonloppuna kolmannen kerran suomalaisesta musiikista Elojubilee-tapahtuman merkeissä.

Elojubileen tuottaja Reko Tammen mukaan illat olivat onnistuneita niin myynnin kuin tunnelman osalta.
— Kun kahtena iltana yleisö osoittaa konserttien päätteeksi suosiotaan seisaaltaan, ei järjestäjänä voi olla kuin tyytyväinen, Tammi tiivistää.

Antti Varonen

Perjantaina lavalle nousi yleisön suosikki Lauri Tähkä. Konsertti oli loppuunmyyty. Konsertin tunnelmiin voit palata Itä-Savon kuvagalleriassa, jonka löydät täältä.

Lauantaina vuorossa oli Suomi 100 -iskelmäjuhlakonsertti, jossa esiintyivät Johanna Försti, Mika Pohjonen ja Veeti Kallio. Juhlakonsertin kuvagalleria löytyy täältä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman housebändistä tuttu laulaja Johanna Förstin haastattelun ennen Elojubilee-viikonloppua voit lukea täältä.

Tammi on tyytyväisenä lukenut positiivisia kommentteja tapahtumasta muun muassa Facebookista. Tammi vakuuttaa, että konsertit olivat hyvää mainosta ja markkinointia myös kaupungille, koska ihmisiä oli tullut paikalle ympäri Suomea.
— Itseäni vähän jännitti etukäteen, miten ihmiset innostuvat iskelmäjuhlakonsertista, kun se ei ollut vain yhden suuren nimeen rakennettu. Ideointi ja työ konsertin eteen kuitenkin kannatti, koska se oli menestys. Toteuttajat olivat mahtavia ja musiikkia oli ilo kuunnella.

Itä-Savon nettisivujen kommenteissa Lauri Tähkän perjantain konserttia kuvailtiin "aivan mielettömäksi".

— En ole vielä noin hienoa kuorolaulantaa kuullutkaan, mitä eilen Lauri Tähkä sai linnassa aikaan. Tästä huumasta toipuminen vie muutaman päivän, vähintäänkin. Tälläisiä iltoja lisää.

Ensi vuonna neljättä Elojubileeta vietetään 17.–18. elokuuta.

Iida Kekäle

Iida Kekäle

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.