Haluatko Savonlinnasalin lavalle uuteen Radio Xlinna -revyyseen? — Savonlinnalaisista kertovaan hullunhauskaan esitykseen halutaan mukaan aitoja savonlinnalaisia!

"Iällä ja koolla ei ole väliä kunhan vain jalat liikkuvat ja henkilöllä on rytmitajua ja iloista mieltä", määrittelee teatterinjohtaja Taava Hakala pilke silmäkulmassaan.

Soila Puurtinen

Savonlinnalaiset olivat revetä nauruun vappuna Savonlinnasalissa esitetyssä Savonlinnan Neurovision Song Contest 2018 -esityksessä. Jatkoa seuraa syksyllä Radio Xlinna -revyyssä, johon etsitään nyt avustajia.
Savonlinnalaiset olivat revetä nauruun vappuna Savonlinnasalissa esitetyssä Savonlinnan Neurovision Song Contest 2018 -esityksessä. Jatkoa seuraa syksyllä Radio Xlinna -revyyssä, johon etsitään nyt avustajia.

Jos haluat uusia kokemuksia ja sinulla on rohkeutta sukeltaa teatterin ihmeelliseen maailmaan, niin tilaisuutesi on käsillä juuri nyt! 

Savonlinnan teatteri nimittäin hakee avustajia syksyn hullunhauskaan Radio XLinna -revyyseen, joka kertoo sketsien muodossa savonlinnalaisesta elämästä, ihmisistä ja kuumimmista puheenaiheista tässä ja nyt.

Teatterissa uskotaan, että paikallisaiheiset sketsit, lentävä koreografia ja finnhits-musiikki tulevat uppoamaan suoraan savonlinnalaisten katsojien nauruhermoon.

Olisihan se harmi katsella menoa sivusta, kun voisi olla itsekin yhtenä osasena 2. marraskuuta ensi-iltaan tulevassa esityksessä.

Revyyn esitykset marraskuussa

— Tavoitteena on saada lavalle mahdollisimman monenlaista väkeä. Iällä ja koolla ei ole väliä kunhan vain jalat liikkuvat ja henkilöllä on rytmitajua ja iloista mieltä, houkuttelee viimeisen talvensa Savonlinnan teatterissa aloittava teatterinjohtaja Taava Hakala.

Hakalan mukaan koreografiasta vastaava Ari Numminen on persoona, joka saa tanssitaidottomatkin tanssimaan. Toisin sanoen hänellä on kyky karsia ihmisestä ujous pois ja saada hänet ylittämään itsensä.

Revyyn on käsikirjoittanut talon oma näyttelijä Matti Ruuska.

— Nyt rohkeasti koe-esiintymiseen Savonlinnasalille tulevana sunnuntaina 2. syyskuuta kello 14, Hakala kannustaa. Koe-esiintymiseen tullaan Onnellisten Ateljeen ovesta.

Revyyn harjoitukset alkavat 25.9. Revyyn ensi-ilta on 2.11., ja sitä esitetään marras- ja joulukuun aikana yhteensä 17 kertaa. Viimeinen esitys on lauantaina 15.12. kello 19.