Savonlinnalaissisarukset julkaisivat uuden musiikkivideon – Nyt ollaan kesäisissä tunnelmissa ja katsellaan maailmaa kukkasilmien läpi

Luoto-duo sai tuekseen savonlinnalaisista muusikoista koostuvan Nuottapojat-yhtyeen.

Antti Varonen

Savonlinnalaislähtöisen Luoto-duon kappaleissa nautitaan kesästä.
Savonlinnalaislähtöisen Luoto-duon kappaleissa nautitaan kesästä.

Savonlinnalaislähtöiset sisarukset Venlastiina ja Annariina Vaahtoluoto ovat jälleen kesäisissä tunnelmissa. Luoto-yhtyeen uusin video Kukkasilmät vie katsojat rennossa retrohengessä kukkivaan puutarhaan ja kehottaa katsojaansa vaihtamaan kukkasilmiin, joilla näkee elämän kauneuden. (Jos video ei näy, katso se tästä.)

Kappale on irrotettu yhtyeen kesäkuussa julkaistulta EP:ltä Yön takaa saattaa aueta kokonaan uusi maisema.

Kukkasilmät-kappale taltioitiin Savonlinnassa viime talvena. Laulu on lämmin tarina kohtaamisesta, jossa pieni ihminen ihmettelee vanhemman rakkautta kukkien hoitoon, niiden väreihin ja tuoksuihin.

Äänityksessä olivat mukana Luoto eli Venlastiina Vaahtoluoto (laulu, urkuharmooni) ja Annariina Vaahtoluoto (laulu) sekä Nuottapojat eli Santeri Vänttinen (kitara), Jani Lamberg (rummut) ja Teemu Muikku (basso). Kappaleen sovittivat Luoto ja Nuottapojat. Biisin on miksannut ja masteroinut Joose Keskitalo, joka myös vierailee kappaleessa soittamalla nokkahuilua ja kellopeliä.

Kukkasilmät-videon on ohjannut Santeri Vänttinen ja kuvauksesta vastaavat Vänttinen ja Ilkka Merilä.

Viime kesänä kaksikko tuli suuren yleisön tietoisuuteen saavuttamalla ykköstilan Radio Suomen Levylautakunta-ohjelmassa kappaleella Nuottaluodolle. (Jos video ei näy, katso se tästä.) Rennon ja rullaavan biisin videolla kukkamekkoiset sisarukset esiintyvät savonlinnalaisessa järvimaisemassa.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut