Katso video: Jaakko Teppo oli läsnä Jaakko Teppo, haaska mies -musikaalin kantaesityksessä — Kantaesitysyleisö nousi seisomaan, kun Jaakko Teppo tuli lavalle kiitoksissa

Savonlinnan teatterin Jaakko Teppo -musikaali sai yllättävän juhlallisen ja tunteisiin vetoavan kantaesityksen. Paikalla oli itse Jaakko Teppo, jonka elämästä yleisö oli juuri nähnyt hauskan ja samalla koskettavan esityksen

Soila Puurtinen

 Taava Hakala , Matti Muhonen, Jaakko Teppo ja Jarmo Jylhä Savonlinnan teatterin lavalla lauantai-iltana Jaakko Teppo, haaska mies -musikaalin kantaesityksessä.


Jaakko Teppo -musikaalin kantaesitys Savonlinnan teatterissa päättyi komeasti ja koskettavasti. Yleisö osoitti suosiota rytmikkäästi esiintyjille ja käsikirjoittajille, kun ohjaaja ja toinen käsikirjoittaja Niko Taskinen pyysi hiljaisuutta.

— Hyvä yleisö! Täällä on yksi erityinen kunniavieras: Jaakko Teppo.

Jaakko Teppo nousi ensimmäiseltä penkkiriviltä ja kipusi lavalle, samoin hänen laulujensa säveltäjä ja tuottaja Jarmo Jylhä tulivat lavalla.

Yleisö reagoi välittömästi. Taputukset yltyivät ja moni huuri suosiota. Kaikki nousivat seisomaan ja suosionosoituksen yltyivät.

Matti Muhosen ja Niko Taskisen kirjoittama musikaali oli koskettanut katsojia.

Uusi musikaali tarjosi hurttia huumoria, vauhdikasta menoa ja mukavaa musiikkia mutta myös elämän tummiakin sävyjä.

Nimiroolin teki Matti Muhonen.

Uusimmat uutiset