Tilaajalle

Kulttuurikellarin toiminnanjohtajaksi valittu Veera Kolehmainen uskoo yhä Savonlinnaan — ”Yksi suunta voisi olla, että täällä tapahtuisi entistä mielenkiintoisempia ja merkityksellisempiä asioita; niihin ei tarvita massoittain ihmisiä”

Kesäkuussa toiminnanjohtajan paikalle astunut Kolehmainen on tyytyväinen siihen, miten hyvin Kulttuurikellari on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin ja kalentereihin. Savonlinnan hän näkee paikkana, jossa ihmisten ja sisällön ainutlaatuisuus ja laatu korvaavat määrän.

Soila Puurtinen

Veera Kolehmainen nauttii siitä, että työssään hän pääsee tapaamaan intohimoisia ihmisiä, joita kulttuuri- ja taideväen joukossa riittää.
Veera Kolehmainen nauttii siitä, että työssään hän pääsee tapaamaan intohimoisia ihmisiä, joita kulttuuri- ja taideväen joukossa riittää.

Kulttuurikellarin kesä on sujunut vauhdikkaasti. Tapahtumia on riittänyt heinäkuussa lähes joka illalle, ja uusia kävijöitä kertyi muun muassa luontoelokuvafestivaalin kanssa tehdyn yhteistyön myötä. Suurin muutos on kuitenkin se, että kesäkuussa Kulttuurikellari palkkasi ensimmäisen kokoaikaisen työntekijänsä. Toiminnanjohtajaksi valittiin Veera Kolehmainen, jonka aloitteesta ajatus koko Kulttuurikellarista lähti liikkeelle vajaat kaksi vuotta sitten. Nykyään Kolehmainen viettää päivänsä Kulttuurikellarilla tehden paljolti samaa työtä kuin ennenkin, mutta nyt hän saa siitä palkkaa.