Olisiko Parikkalan kesää ilman Kovan päivän iltaa? — 60-luvun musiikkiin keskittyvän tapahtuman piti olla kertaluontoinen, mutta yleisön vaatimuksesta siitä on tullut yli 20 vuotta kestänyt perinne

Särkisalmen Kisapirtillä musiikkikulttuuria on vaalittu jo parin vuosikymmenen ajan. Mitään ei olisi tapahtunut ilman kolmikkoa Timo Hirvonen, Raine Hämäläinen ja Päivi Tynnilä. — Tavoitteena oli, että saataisiin tänne hyvää musiikkia ja samalla Parikkalan menoa ja meininkiä, muistelee Raine Hämäläinen.  

Raine Hämäläisen albumi

Raine Hämäläinen (kuvassa
keskellä) oli mukana ideoimassa ensimmäistä Kovan Päivän Iltaa. Tulevana
lauantaina tapahtuma järjestetään jo 22. kerran. Ilari Hämäläinen (oik.) ja
Lauri Hämäläinen (vas.) olivat esiintymässä viime vuonna.
Raine Hämäläinen (kuvassa keskellä) oli mukana ideoimassa ensimmäistä Kovan Päivän Iltaa. Tulevana lauantaina tapahtuma järjestetään jo 22. kerran. Ilari Hämäläinen (oik.) ja Lauri Hämäläinen (vas.) olivat esiintymässä viime vuonna.

Särkisalmen Kisapirtillä Parikkalassa vietetään lauantaina Kovan Päivän Iltaa nyt jo 22. kerran. Tapahtuman juuret juontavat 1990-luvun puoliväliin, ja parikkalalaiseen kauppiaaseen Timo Hirvoseen sekä paikallislehteä toimittaneeseen Raine Hämäläiseen. Miesten musiikillinen "sanailu" ja  kiinnostus kultaista 60-lukua sekä tuon ajan musiikkia kohtaan laittoi isot pyörät liikkeelle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat