Koskivenetsialaisilla monipuolista ohjelmaa lapsille ja aikuisille – Koski valaistaan tulilla ja valoilla

Enonkoskella vietetään ensi lauantaina Koskivenetsialaisia jo neljättä kertaa.

Tuula Lavonen

Enonkoskella järjestetään viikon päästä lauantaina Koskivenetsialaiset.
Enonkoskella järjestetään viikon päästä lauantaina Koskivenetsialaiset.

Enonkoskella toivotetaan syksy tervetulleeksi lauantaina 26. syyskuuta tunnelmallisella, neljättä kertaa järjestettävällä koko perheen tapahtumalla, Koskivenetsialaisilla.

Kyseessä on yksi Enonkosken suosituimmista tapahtumista. Tapahtuma alkaa klo 17 ja ohjelmaa on tarjolla kylän raitilla, torilla, kosken äärellä sekä kylän puodeissa ja ravintoloissa kaiken ikäisille.

Toritapahtumassa Enonkosken torilla on syksyistä markkinatunnelmaa kello 17 alkaen.

Enonkosken ylä- ja alajuoksu valaistaan näyttävästi valoilla sekä tulilla. Illumination-valot syttyvät klo 18. Pietari Makkosen kävelylenkin varrella kaunis kivisunni huokuu luonnollista kauneuttaan.

Trubaduuri Ari esiintyy kahvila ja puoti Maitolaiturilla klo 17–20. Uutispuuroa tarjoillaan kävijöille klo 18–20.

Korpi Bistrossa järjestetään Karvilan Panimon ohjattu olutmaistelu alkaen klo 18. Bistron pihalla on lapsiperheille tarjolla Activity Makerin toimintapisteet: zorb-pallo, pomppulinna ja paintball-tarkkuusammuntaa. Kello 18 Bistrossa järjestetään myös lasten karaoke ja kello 19 Tamaran emännöimä aikuisten karaoke.

KoskiVenetsialaisten iltajameissa Korpi Bistrossa esiintyy savonlinnalainen Katrina & her Poor Fellas. Esiintymisajat ovat klo 21.30 sekä klo 23. Iltajameihin on vapaa pääsy.

Enonkosken kirkossa päästään nauttimaan Savonlinnan kanttoreiden Gospelkonsertista klo 20–21. Konserttiin on vapaa pääsy. Koronaohjeistuksen mukaisesti kirkkosaliin voidaa ottaa saapumisjärjestyksessä 125 henkilöä.

Uusimmat uutiset