Gospel-gaala nähdään suorana lähetyksenä Itä-Savon nettisivuilla – Ohjelmassa muun muassa klassikoita ja musikaalimusiikkia Vexi Salmesta Jope Ruonansuuhun

Viime vuonna Savonlinnassa kuultu Gospel-gaala saa jatkoa tänä vuonna. Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Itä-Savon nettisivuilla torstai-iltana.

Savonlinnan seurakunta

Savonlinnan seurakunnan kanttoreista muodostuva G7-ryhmä esiintyy Gospel-gaalassa.
Savonlinnan seurakunnan kanttoreista muodostuva G7-ryhmä esiintyy Gospel-gaalassa.

Viime vuoden kirkkomusiikkiviikolla kuultu Gospel-gaala keräsi runsaasti kehuja ja kiitoksia. Nyt tuo kokonaisuus saa jatkoa, kun Savonlinnan seurakunnan kanttoreiden gospelryhmä G7 tuo ilmoille Gospel-gaala kakkosen.

Tänä vuonna Gospel-gaalan hjelmassa on klassikoiden lisäksi muun muassa musikaalimusiikkia. Gospel-gaala 2 muistaa rakastettuja taiteilijoita – ohjelmassa ovat kappaleet Katson sineen taivaan, sanat Vexi Salmi sekä Enkeleitä toisillemme, sanat ja sävel Jope Ruonansuu.

Torstai-iltana Savonlinnan tuomiokirkossa kuultava Gospel-gaalaa voi seurata suorana lähetyksenä Itä-Savon nettisivuilla.

Gospel-gaalan järjestää Savonlinnan seurakunta ja se on osa Kirkkomusiikkiviikon tapahtumasarjaa.

Kaikki Savonlinnan Tuomiokirkossa järjestettävät tapahtumat kuullaan myös suorina nettiradiolähetyksinä osoitteessa savonlinnanseurakunta.fi

Lisätietoja Kirkkomusiikkiviikon tapahtumista löydät täältä.

Gospel-gaala, 29.10. kello 18 Savonlinnan Tuomiokirkko. Minna Malinen, Maria Padatsu, Minna Raassina, Katariina Kokkonen, Pia Rask ja Sauli Rissanen, laulu, Aki Padatsu, basso, Joel Järvensivu, rummut ja Mika Siekkinen, musiikinjohto ja piano.