Tilaajalle

Kulttuuriala elää koronan tahdissa myös Savonlinnassa – Teatteri, orkesteri ja Luola Events tekevät syyskautensa turvallisuus edellä, yleisöä ajatellen

Turvamääräykset ja epävarmuus värittävät kulttuurialan syksyä, silti teatterin ja orkesterin kaudet käynnistyvät hyvissä tunnelmissa ja Luola Events pitää kiinni keikoistaan.

Soila Puurtinen

Savonlinnan teatterin toimitila Savonlinnasali  valaistiin keskiviikkona punaiseksi osana kansallista mielenilmausta, joka nosti esille kulttuurialan hädän. Kun kaikki on peruttu, uhkaa suurtyöttömyys ja vararikko useita taiteen ja kulttuurin toimijoita.
Savonlinnan teatterin toimitila Savonlinnasali valaistiin keskiviikkona punaiseksi osana kansallista mielenilmausta, joka nosti esille kulttuurialan hädän. Kun kaikki on peruttu, uhkaa suurtyöttömyys ja vararikko useita taiteen ja kulttuurin toimijoita.

Savonlinnan tapahtumasyksy käynnistyy epätavallisen kesän ja kevään jälkeen. Korona-pandemian nykyvaihe sallii nyt kulttuuritapahtumat, mutta mikään ei ole samalla tavalla kuin vaikka vuosi sitten.