Muhasaaren teatterikesä sai tärkeää tukea

Muhasaaren kesäteatteri toimii vanhan navetan vintillä.

Muhasaaren kesäteatteri ry Savonlinnassa sai 10 000 euroa tapahtumakesän 2017 näytäntöjen toteuttamiseen.
— Rahaa tarvitaan kaikkeen, esimerkiksi tilojen parantamiseen ja markkinointiin. Muhasaareen teatteri aloitti vuosi sitten, ja tänä kesänä päästään kunnolla käyntiin. Muhasaaren teatterikesään 2017 kuuluu 11 eri teosta ja yhteensä 20 näytöstä kesä—elokuussa. Ohjelmisto on huolella valittu kokonaisuus ammattilaisten tuottamia teatteri- ja musiikkiherkkuja, kertoo Kira Boesen-Muhonen, Muhasaaren teatterin vetäjä.
— Nyt me voimme tuoda Savonlinnaan pääkaupunkiseudulta ja muualtakin Suomesta jännittäviä vapaiden teatteriryhmien esityksiä.
Muhasaaren kesäteatteri toimii vanhan navetan vintillä lossiyhteyksin takana, kuitenkin lähellä Savonlinnan keskustaa. Se tarjoaa esityspaikan ammattilaisten kiertue-esityksille.
— Apurahan turvin voimme toteuttaa monia hankintoja ja toimintoja, jotka vahvistavat Muhasaaren Teatterikesän toteuttamista ja jatkuvuutta.

Anniina Jeskanen

Anniina Jeskanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.