Tuunaansaaren luolastoon tulossa nimekkäitä artisteja — Ismo Alanko konsertoi kesällä, Popeda ja Neljä Ruusua marraskuussa

Lokakuussa Luola Events järjestää viiden mieskuoron yhteiskonsertin suomalaisen mieskuorolaulun 200-vuotisen juhlan kunniaksi.

Luola Events

Tapahtumatarjontaa on luvassa runsaasti tänäkin vuonna Punkaharjulla Tuunaansaareen luolastossa. Luola Events julkisti torstaina uusia kiinnityksiä, 
Tapahtumatarjontaa on luvassa runsaasti tänäkin vuonna Punkaharjulla Tuunaansaareen luolastossa. Luola Events julkisti torstaina uusia kiinnityksiä, 

Punkaharjulla Tuunaansaaren luolastossa nähdään useita nimekkäitä artisteja kesästä alkaen. Luola Eventsin tarjoaa toki konserttien ohella pakopelitapahtuman, stand up -komiikkaa sekä seminaaritapahtumia.

— Kotimainen pop ja rock-musiikki on vahvana ohjelmistossa. Kesäkuun 29. päivä luolastoon saapuu esiintymään legendaarinen Ismo Alanko. Musiikin mestarilta ei voi odottaa muuta kuin maagista show’ta, järjestäjät toteavat tiedotteessa.

Loppuvuodesta, marraskuun alussa luolaston lauteille nousee toinen suomirokin ikoni, Popeda.

Marraskuun 30. päivä luolastossa puolestaan soittaa Neljä Ruusua, Ilkka Alangon bändi.

Toisenlainen musiikkielämys on tarjolla 5. lokakuuta, kun luolastossa järjestetään kuorojen suurkonsertti. Tänä vuonna juhlistetaan suomalaisen mieskuorolaulun 200-vuotista historiaa. Sen kunniaksi Kiteen, Kerimäen, Punkaharjun, Savonlinnan ja Sulkavan mieslaulajat ovat koonneet voimansa yhteen ja toteuttavat luolastossa ikimuistoisen juhlakonsertin.

— Kuorojen yhteiskonsertteja on päästy näkemään luolassa jo taidekeskuksen toimiessa ja ne ovat olleet hyvin suosittuja. Nyt tuo perinne on herätetty uudelleen henkiin. Konsertissa tullaan kuulemaan kuorojen yhteisesityksiä, sekä kunkin kuoron omia esityksiä, kertovat Luola Eventsin Markus Kaskinen ja Jussi Silvennoinen.

Kevään tapahtumat alkavat 25. toukokuuta. Silloin järjestetään uudestaan Mysteeri luolassa -pakopeli. ActivityMakerin ja Samiedun matkailulinjan kanssa yhteistyössä kehitetty tapahtuma toteutetaan nyt niin, että pelaamaan pääsee helpommin myös pienimmissä ryhmissä, 2–3 hengenkin voimin.

Luola Events

Rokin lisäksi luolastossa nähdään massiivinen kuorospektaakkeli lokakuussa, kun seutukunnan mieskuorot kokoontuvat yhteiseen konserttiin.
Rokin lisäksi luolastossa nähdään massiivinen kuorospektaakkeli lokakuussa, kun seutukunnan mieskuorot kokoontuvat yhteiseen konserttiin.

— Maaliskuussa peliin myytiin vain ryhmälippuja, nyt osallistumismaksu on henkilökohtainen. Suosituksena on edelleen, että peliä pelataan 3—4 hengen ryhmissä. Maaliskuun alussa ensimmäisen kerran järjestetty Mysteeri luolassa sai hyvän vastaanoton: se kokosi runsaasti perheitä ja kaveriporukoita seikkailemaan luolastoon, Kaskinen ja Silvennoinen kertovat.

Elokuussa luolastoon on luvassa stand up -komiikkaa. Luolastoon saapuu kaarti kotimaan kärkikoomikoita: Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Krisse Salminen ja Ilari Johansson.

Tapahtuma on osa Komediafestivaali on the road -kiertuetta.

Huhtikuun lopulla luolastossa järjestetään Savonlinnan matkailufoorumi.

— Lisää ohjelmaa kuluvalle vuodelle on vielä tulossa. Uusia julkaisua päästään tekemään myöhemmin keväällä. Varauskalenteriin on tullut mukavasti myös yksityistilaisuuksia ja hiljattain päästiin lanseeraamaan kokouspaketit ja palvelut yrityksille, kertovat Markus Kaskinen ja Jussi Silvennoinen.

Luola Eventsin jo julkaistuja yleisötapahtumia 2019:

25.5. Mysteeri luolassa

16.6. Käkipäivien iltabileet: Matti Airaksinen, DJ Orion

29.6. Ismo Alanko

2.8. Komediafestivaali on the road: Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Krisse Salminen, Ilari Johansson

3.8. Olavi Uusivirta

5.10. Suomalainen mieskuorolaulu 200 vuotta viiden kuoron juhlakonsertti

1.11. Popeda

30.11. Neljä Ruusua

Lisätiedot: www.luolaevents.fi