Voi, kunpa kesä tulisi pian! Huvilalla taas aivan mahtavia keikkoja!

Panimoklubi Huvilan kesäkeikat hemmottelevat jälleen ensi kesänä rockin ystäviä. Lauteille nousevat niin paikalliset kuin valtakunnallisetkin suosikit.

Simelius Simelius

Suvi Teräsniska on kaikenikäisten suosikki.
Suvi Teräsniska on kaikenikäisten suosikki.

Suomen ykköskesäkaupunki, Savonlinna, ei keskity pelkästään oopperaan, ei sinne päinkään. Jo vuosien ajan kevyempiä tunnelmia kaipaavat kesälomalaiset ovat suunnistaneet kesäiltoina Savonniemeen, Panimoravintola Huvilan Panimoklubille, jossa tänäkin kesänä tarjoillaan tuhti ja monipuolinen kattaus paikallista ja valtakunnallista rock-osaamista.

— Uskallan luvata, että tämän kesän esiintyjälista on nimekkäin aikoihin, hehkuttaa Huvilan toiminnasta vastaavan Savon Mafian toimitusjohtaja Janne Kupiainen.

— Suurimmat odotukseni kohdistuvat Suvi Teräsniskaan, joka on suosittu kaikenikäisten keskuudessa ja jonka tuotanto koostuu lähes yksinomaan hittikappaleista, Kupiainen pohtii.

Soila Puurtinen

Who Cares luo tunnelmaa kesäiltaan 30.6.
Who Cares luo tunnelmaa kesäiltaan 30.6.

Lipsaset avaa kauden, kuinkas muuten!

Tuttuun tapaan kauden avaa savonlinnalaisten ikioma Lipsaset, joka sytyttää yleisön liekkeihin, satoi tai paistoi. Harmittavan usein aloitusiltana on satanut, joten toivotaan, että tänä kesänä onni suosisi, ja lauantai 16.6. olisi aurinkoinen ja lämmin.

Kesäkuun lopulla, 29.6., on vuorossa toinen paikallinen bilebändi, Illansuu, jonka repertuaari ulottuu kotimaisista hiteistä Elvikseen ja Tom Jonesiin asti.

Paikallisin voimin jatketaan vielä seuraavanakin päivänä, 30.6., jolloin vuoron saa lähinnä täkäläisistä opettajista koostuva soulbändi Who Cares.

Maija Vilkkumaa on uusi vieras Huvilassa.
Maija Vilkkumaa on uusi vieras Huvilassa.

Tuure Kilpeläinen saapuu heinäkuussa

Heinäkuu saa varmasti monen suomalaisen popin ja rockin ystävän sydämen väpättämään, sillä tuolloin Savonlinnaan saapuvat esimerkiksi sellaiset nimet kuin Melrose (6.7.), Maija Vilkkumaa (7.7.) ja Huvilan vakiokävijä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani (11.7.).

Epäilemättä myös Sir Elwood duo (14.7.), Irina (18.7.), Happoradio (19.7.) sekä monesti Huvilan yleisöä ilahduttanut Savon Soul Company (21.7.) vetävät väkeä.

Ihan heinäkuun loppupäivinä musiikkia on tarjolla kolmena peräkkäisenä iltana: Suvi Teräsniska esiintyy 26.7., Arttu Wiskari 27.7. ja — ohhoh sentään! — Kaseva 28.7.

Tämä porukka, Kaseva, vie yleisön varmuudella nostalgian valtaan.
Tämä porukka, Kaseva, vie yleisön varmuudella nostalgian valtaan.

Elokuuhun voi tulla lisäyksiä

Kesäkausi, eli kaikkiaan 16 keikkaillan sesonki, päättyy elokuussa Olavi Uusivirran (1.8.), Aikakoneen (3.8.) ja lähes joka kesä Huvilalla vierailleen VV/TV:n (4.8.) voimin.

Janne Kupiainen muistuttaa, että elokuun osalta kalenteri on vielä hieman auki, eli lisäyksiä voi vielä tulla.

Liput kesän keikoille tulevat myyntiin 16. maaliskuuta Huvilassa, Waahdossa ja Happytime Baarissa.

Iki-ihana Irina valloittaa Savonniemen heinäkuun 18. päivä.
Iki-ihana Irina valloittaa Savonniemen heinäkuun 18. päivä.

Panimoklubin kesä 2018

La 16.6. Lipsaset
Pe 29.6 Illansuu
La 30.6 Who Cares
Pe 6.7. Melrose
La 7.7. Maija Vilkkumaa
Ke 11.7. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani
La 14.7. Sir Elwood duo
Ke 18.7. Irina
To 19.7. Happoradio
La 21.7 Savon Soul Company
To 26.7. Suvi Teräsniska
Pe. 27.7. Arttu Wiskari
La 28.7. Kaseva
Ke 1.8. Olavi Uusivirta
Pe 3.8. Aikakone
La 4.8 VV/TV