Lapset saavat oman Leffapäivän Savonlinnassa — Kuvalinnassa ja Killassa nähdään sunnuntaina kaksi ennakkonäytöstä sekä esityksessä olevat UglyDolls ja Aladdin, myös perheen pienimmille oma näytös

Leffapäivä tarjoaa nähtävää kaikenikäisille lapsille.

Nordisk Film Finland

Uutuuselokuva Bamse ja Jymykello nähdään ennakkoon sunnuntaina Savonlinnassa.
Uutuuselokuva Bamse ja Jymykello nähdään ennakkoon sunnuntaina Savonlinnassa.

Tulevana sunnuntaina, 26. toukokuuta vietetään Savonlinnan elokuvateattereissa Kuvalinnassa ja Killassa Lasten Leffapäivää.

Päivän aikana nähdään kaksi ennakkonäytöstä.

Ensimmäinen ennakkonäytös tuo valkokankaalle vanhan tutun Bamse-nallen ystävineen. Bamse ja Jymykello –animaatioseikkailu on suomeksi puhuttu ja sallittu kaikenikäisille. Elokuvan Suomen ensi-ilta on helatorstaina 30. toukokuuta.

Toisena ennakkonäytöksenä esitetään animaatio Huippujengi Himalajalla. Elokuvassa tutustutaan herra Linkiin, joka on nimensä mukaisesti puuttuva linkki ihmislajin kehityksessä apinan ja ihmisen välillä. Lajitovereitaan etsivä Link palkkaa avukseen innokkaan, ihmislajia edustavan löytöretkeilijän. Myös tämä elokuva on suomeksi puhuttu ja sen ikäraja on K7. Elokuvan ensi-ilta on 7. kesäkuuta.

Ennakkonäytösten lisäksi Lasten Leffapäivässä nähdään normaaliohjelmistossa olevat lasten- ja nuortenelokuvat UglyDolls ja Aladdin.

Myös perheen pienimmät pääsevät kokemaan mukavan hetken elokuvateatterissa, kun päivän ilmaisnäytöksenä esitetään puolen tunnin pituinen Kikattava kakkiainen –kooste. Tämä näytös on hieno mahdollisuus harjoitella elokuvateatterissa käyntiä ensimmäisen kerran.

Lasten Leffapäivän näytöksiin on normaalia edullisemmat lipunhinnat. Bamse ja Jymykello sekä Huippujengi Himalajalla –näytöksiin liput maksavat 7 euroa, UglyDollsiin ja Aladdiniin 6 euroa.

Päivän aikana on lisäksi arvontaa sekä kasvomaalausta kello 11.30—14 Kuvalinnassa.

Tarkemmat aikataulut löytyy Savon Kinojen nettisivuilta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset