Levylautakunnan voittaneen Luoto-yhtyeen sisaruksilta uusi musiikkivideo

Savonlinnalaissyntyisten siskosten yhtye Luoto julkaisi lauantaina 9. marraskuuta videon kappaleeseen Sunnuntainen hetki.

Santeri Vänttinen

Luoto-yhtyeeseen kuuluvat Venlastiina ja Annariina Vaahtoluoto.
Luoto-yhtyeeseen kuuluvat Venlastiina ja Annariina Vaahtoluoto.

Elokuussa Radio Suomen Levylautakunta-ohjelman ensisinglellään Nuottaluodolle voittanut savonlinnalaissyntyisten siskosten yhtye Luoto julkaisi lauantaina 9. marraskuuta videon kappaleeseen Sunnuntainen hetki. Digitaalinen singlejulkaisu seuraa videota vähän myöhemmin.

Uusi julkaisu Sunnuntainen hetki vie kuulijan raukeaan tunnelmaan, jossa arjen paineista kärsivät kulkijat ymmärtävät yhteenkuuluvuuden merkityksen. Kappale käsittelee aihettaan herkällä ja ymmärtävällä tavalla, elämän tummemmat sävyt huomioiden.

Venlastiina Vaahtoluoto sävelsi ja sanoitti Sunnuntainen hetki -kappaleen ja se taltioitiin Savonlinnassa keväällä 2019. Äänityksessä Luoto-yhtyeen mukana oli Nuottapojat eli Trees-nimellä Svart Recordsille levyttävät Santeri Vänttinen (kitara), Jani Lamberg (rummut), Teemu Muikku (basso) ja Joose Keskitalo (slidekitara). Sunnuntaisen hetken sovituksesta vastaa Luoto ja Nuottapojat, ja kappaleen on miksannut ja masteroinut Joose Keskitalo. Videon ohjaajana toimi Santeri Vänttinen ja kuvaajina Santeri Vänttinen ja Ilkka Merilä.

Musiikkivideon voit katsoa täältä.