Tilaajalle

Ruokahävikkiä torjutaan Savonlinnan ruokakaupoissa monin konstein — Vanhenevien tuotteiden alennukset saavat hyllyt yleensä tyhjenemään, ruokaa annetaan myös hyväntekeväisyyteen ja esimerkiksi kanoille ja metsän eläimille

Vaikka hävikin minimoiminen on myös taloudellinen asia, korostuvat ympäristöarvot koko ajan enemmän ruokakauppojen hävikin torjunnassa.

Timo Seppäläinen

K-Supermarket Eväskellarin sekä K-Market Pihlajaniemen ja Hernemäen kauppiaat Sirpa ja Esa Kettunen ovat löytäneet paljon erilaisia tapoja ruokahävikin minimoimiseksi. Esimerkiksi kolhiintuneista hedelmistä tehdään pusseja ja rasioita alennushinnalla myytäväksi.
K-Supermarket Eväskellarin sekä K-Market Pihlajaniemen ja Hernemäen kauppiaat Sirpa ja Esa Kettunen ovat löytäneet paljon erilaisia tapoja ruokahävikin minimoimiseksi. Esimerkiksi kolhiintuneista hedelmistä tehdään pusseja ja rasioita alennushinnalla myytäväksi.

Savonlinnan ruokakaupoissa hävikkiruokaa yritetään vähentää tehokkaasti. Ruokakaupoissa hävikin torjunta ei ole enää vain taloudellinen, vaan myös ekologinen asia.