Esa Hinkkasesta vesihuoltopäällikkö

Tekninen lautakunta valitsi vesihuoltopäällikön virkaan puhdistamonhoitaja Esa Hinkkasen

Tuija Pauhu

Tekninen lautakunta valitsi vesihuoltopäällikön virkaan puhdistamonhoitaja Esa Hinkkasen

Savonlinnan tekninen lautakunta valitsi vesihuoltopäällikön virkaan koneautomaatioinsinööri Esa Hinkkasen, 46. Hinkkanen työskentelee nykyisin puhdistamonhoitajana Pihlajaniemen jätevedenpuhdistamolla. Hän tuli kaupungin palvelukseen 3,5 vuotta sitten. Sitä ennen hän oli projektipäällikkönä Saimatec Engineering Oy:llä.

Hinkkanen on syntyisin Pihlajalahdesta. Nykyisin hän asuu Nojanmaassa. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme 8—19-vuotiasta lasta. Hän harrastaa metsästystä ja kuntoliikuntaa.

Savonlinnan Veden päällikkönä toiminut toimistoinsinööri Jyri Sipinen jäi eläkkeelle vuodenvaihteessa. Kaupunginjohtaja antoi luvan vesihuoltopäällikön viran perustamiseen ja viran täyttämiseen. Virka oli julkisessa haussa, ja hakemuksia tuli kuusi.

Jaana Hänninen

Jaana Hänninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.