Tilaajalle

Hotelli Punkaharju ja yhteistyöverkosto voittivat Suomen Paras 2019 -palkinnon — Yrittäjä Saimi Hoyer: "Vahva osoitus yhteistyön voimasta ja siitä, että sitä todella kannattaa tehdä"

Eteläsavolaisen Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ruokaviikonloput palkittiin Suomen parhaana ruokamatkailutuotteena.

Soila Puurtinen

Yrittäjä Saimi Hoyerin suuri rakkaus on Punkaharjun puhdas luonto, Saimaa ja niiden antimet, sienet, marjat, villiyrtit, riista ja kala. Niiden varaan perustuvat nyt Suomen parhaina ruokamatkailutuotteina palkitut ruokaviikonloput.
Yrittäjä Saimi Hoyerin suuri rakkaus on Punkaharjun puhdas luonto, Saimaa ja niiden antimet, sienet, marjat, villiyrtit, riista ja kala. Niiden varaan perustuvat nyt Suomen parhaina ruokamatkailutuotteina palkitut ruokaviikonloput.

Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ruokaviikonloput on valittu Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi.