Kerimäen kirkossa kuullaan Jyrki ja Maija Anttilan konsertti heinäkuussa – Puukirkon akustiikka tekee paikasta loistavan konserteille

Pariskunta Jyrki Anttila ja Maija Anttila esittävät konsertin Kerimäen kauniissa puukirkossa.

Jyrki Anttila ja hänen vaimonsa Maija Anttila konsertoivat Kerimäen kirkossa 26. heinäkuuta.
Jyrki Anttila ja hänen vaimonsa Maija Anttila konsertoivat Kerimäen kirkossa 26. heinäkuuta.

Oopperalaulaja Jyrki Anttila esittää pianisti Maija Anttilan kanssa konsertin Kertokaa se hänelle Kerimäen kirkossa heinäkuussa. Savonlinnan Kerimäellä sijaitsevassa maailman suurimmassa puukirkossa on loistava akustiikka ja se toimii erinomaisena konserttipaikkana.

Konsertissa kuullaan lauluja, jotka on tuonut suomalaisille tunnetuksi vuonna 2010 kuollut tenori Mauno Kuusisto sekä suomalainen iskelmälegenda Tapio Rautavaara. Nämä kaksi laulajaa kuuluvat Jyrki Anttilan lapsuuden laulajaihanteisiin. Lisäksi konsertissa kuullaan Jyrki Anttilan bravuurinumeroita uran varrelta.

Ohjelmistossa on muun muassa Kertokaa se hänelle, Elämäni on lauluni, Romanssi, Minä laulan sun iltasi tähtiin, Yölinja, Kulkurin iltatähti, Rosvoroope, Häävalssi, Granada ja Laatokka.

Konsertti esitetään Kerimäen kirkossa 26. heinäkuuta kello 15 ja 17. Liput esityksiin voi ostaa Lippupisteestä ja R-kioskeilta.

Luetuimmat