Savonlinnasta 1984 alkanut ICT-yritystarina toimii nyt viidessä Itä-Suomen kaupungissa — X-Partner -yhtiöt yhdistyivät Officepro Finland Oy:ksi

"Officepro Finland Oy:n juuret yltävät vuoteen 1984, jolloin sen ensimmäinen yhtiö on perustettu Savonlinnaan ja seuraavana vuonna Joensuuhun. Kuopiossa yhtiö aloitti 1992."

Kuvakaappaus

Savonlinnasta 1984 aloittanut yritys on nyt laajentunut viiteen Itä-Suomen  kaupunkiin.
Savonlinnasta 1984 aloittanut yritys on nyt laajentunut viiteen Itä-Suomen  kaupunkiin.

X-Partner Joensuu Oy ja X-Partner Kuopio Oy yhdistyvät. Kokonaisuuteen kuuluvat myös X-Partner Savonlinna ja X-Partner Mikkeli.

Uuden yhtiön nimi on Officepro Finland Oy.

Yhtiöllä on toimipisteet viidellä paikkakunnalla Itä-Suomessa: Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa.

Savonlinnasta 1984 alkanut yritys työllistää reilut 40 ICT-alan ammattilaista.

— Officepro Finland Oy:n juuret yltävät vuoteen 1984, jolloin sen ensimmäinen yhtiö on perustettu Savonlinnaan ja seuraavana vuonna Joensuuhun. Kuopiossa yhtiö aloitti 1992, kertovat yrityksen myyntijohtaja Jari Turunen ja yrittäjä Martti Toivanen tiedotteessa.

— Officepro Finlandin edustuksiin on alusta pitäen kuulunut Xeroxin kopio- ja monitoimilaitteet, ja myöhemmin liiketoiminta on laajentunut kattamaan koko toimistoalan tarvikkeista ja koneista tietokoneisiin ja ICT- palveluihin.

Yrityksestä kerrotaan, että tutut palvelut jatkuvat kaikilla paikkakunnilla entistä tehokkaammin ja sitä juuri yhdistymisellä haetaan.