Veisumessun pop up -ryhmään ilman laulukoetta

Jos haluat mukaan pop up -ryhmään, kävele sisään Savonlinnan Tuomiokirkkoon sunnuntaina 15.4. kello 16.30 ja ala laulaa ex tempore

Savonlinnan Tuomiokirkossa järjestetään tulevana sunnuntaina 15.4. kello 18 Veisumessu, jonka yhteislaulut ovat Nuoren seurakunnan veisukirjasta. Messun toteuttamiseen osallistuva pop up –lauluryhmä aloittaa harjoitukset kirkossa messupäivänä kello 16.30.  Näin mukaan ehtivät myös ne, joille kello 10 alkava messu tuntuu liian aikaiselta.

Pop up –musiikkiryhmä tarjoaa mahdollisuuden tulla laulamaan ja soittamaan yhdessä rennosti ja ex tempore -meiningillä. (Ex tempore on latinaa ja tarkoittaa hetkestä, valmistautumatta.) Jos haluat mukaan ryhmään, tule Savonlinnan tuomiokirkkoon ennen messua 16.30. Laulukoetta ei ole.

Kesken harjoitusten saa poistua, mikäli homma ei tunnu omalta.

Seurakunnan musiikki- ja nuorisotyö ovat yhdessä ideoineet helpon tavan tulla kokeilemaan yhdessä laulamista ja messun toteuttamiseen osallistumista. Pop up -lauluryhmä kootaan pari tuntia ennen messua ja mukaan meininkiin pääsee ilman pitkiä harjoitusjaksoja, sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Pop up -musiikkiryhmä koottiin ensimäistä kertaa tammikuussa ja kokemukset olivat erittäin myönteisiä.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneet. Ikärajaa ei ole. Viimeksi mukana oli niin rippikouluikäisiä kuin eläkeläisiäkin ja ryhmä toimi.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Riittää kun tulee paikalle harjoitusten alkaessa.  Paikalla ovat kanttori Katariina Kokkonen ja nuorisotyönohjaaja Sari Kaunismäki. Kesken harjoitusten saa poistua, mikäli homma ei tunnu omalta. Tärkeintä on soittamisen ja laulamisen ilo ja yhdessä tekeminen.