Kolmen auton ketjukolari Savonlinnassa tiistaiaamuna

Ensimmäinen auto pysähtyi risteykseen, takaa tulevat ajoivat perään

Kaksi henkilöä loukkaantui lievästi kolmen henkilöauton ketjukolarissa teiden 14 ja 71 risteyksessä Savonlinnassa noin puoli yhdentoista aikaan tiistaina.

Autot olivat matkalla Kerimäeltä Savonlinnaan. Tuntemattomasta syystä takana tulleet autot eivät saaneet ajoneuvojaan pysähtymään vaan törmäsivät risteyksessä pysähdyksissä olleeseen autoon.

Onnettomuudessa oli osallisena kaikkiaan kolme henkilöä. Ensihoito tarkisti potilaat ja pelastuslaitos raivasi tieltä liikenneesteenä olleet ajoneuvot ja tarkisti mahdolliset nestevuodot ajoneuvoista.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä. Pelastuslaitos toivoo malttia liikenteessä sekä tarkkaavaisuutta kesäsäiden alkaessa, ettei peräänajoja tai liikenneonnettomuuksia syntyisi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut