Avustuskeräyksellä joululahjoja Euroopan köyhimmille lapsille – Savonlinnassa ja Parikkalassa kerätään lahjoja syksyn aikana

Joulu lähestyy ja ensimmäiset avustuskeräykset aloittavat keräämään lahjoja Eurooppaan.

Katja Juurikko

Joululahjoja voi toimittaa Lähetyskappelille Parikkalaan viikoilla 44-46.
Joululahjoja voi toimittaa Lähetyskappelille Parikkalaan viikoilla 44-46.

Lähetysjärjestö Patmos kerää tänä vuonna joululahjoja Euroopan köyhimmille lapsille ja pakettien pakkaamisaika on pian käsillä.

Operaatio Joulun Lapsi on Patmos lähetysjärjestön organisoima avustuskeräys, jossa tehdään joululahjapaketteja Euroopan köyhimmille lapsille. Samalla kerrotaan Joulun ilosanomaa.

Tänä vuonna keräykseen Savonlinnassa ja Parikkalassa voi osallistua kokoamalla itse paketteja tai tuomalla muun muassa uusia, käyttämättömiä leluja, koulutarvikkeita ja villasukkia. Viime vuoden keräys tuotti esimerkiksi Parikkalan ja Rautjärven alueelta yli 80 laatikkoa.

Parikkalassa keräystä varten Lähetyskappelilla (osoitteessa Petäjikönkatu 1, Parikkala) päivystetään viikoilla 44–46, maanantaisin kello 9–11 ja torstaisin kello 16–18. Kappelilta voi hakea laatikkoaihioita ja pakkausohjeita sekä palauttaa valmiita laatikoita tai tuoda yksittäisiä tavaroita.

Savonlinnassa lahjoja voi toimittaa Lähetyssoppiin (Sääminginkatu 4, Savonlinna) tiistaisin ja torstaisin kello 13–18. Toimituksia otetaan vastaan 23. marraskuuta saakka.

Lisätietoja keräyksestä löytyy netistä osoitteesta patmos.fi.