Poliisi: Kadonneesta nunnasta ei edelleenkään varmoja havaintoja tiistai-illan jälkeen

Etsintöjä jatketaan lauantain ajan vaikeakulkuisessa maastossa.

Tiistai-iltana kävelylenkillään kadonneen nunna Elisabetin etsinnät jatkuvat tänään Heinävedellä.
Tiistai-iltana kävelylenkillään kadonneen nunna Elisabetin etsinnät jatkuvat tänään Heinävedellä.

Tiistai-iltana kävelylenkille Heinävedellä Lintulan luostarista poistunutta nunna Elisabetia, eli Irmeli Vuolletta ei ole vieläkään löydetty. Etsintöjä jatketaan ainakin vielä tämän päivän ajan.

Poliisi on pystynyt varmistamaan, että viimeisin varma havainto kadonneesta 73-vuotiaasta nunnasta on tiistai-illalta noin klo 20.20. Tällöin Vuolle oli nähty kävelemässä Lintulan luostarista noin viiden kilometrin päässä Honkaniementiellä Purnunmäen ja Löytömäen risteyksessä.

Lauantaiaamun aikana etsinnät on keskitetty Honkaniemen alueelle. Etsintöihin osallistuu noin 40 Vapepan eli Vapaaehtoisen pelastuspalvelun jäsentä sekä neljä poliisikoiraa.

Etsintäalue on poliisin tiedotteen mukaan erittäin peitteistä ja vaikeakulkuista. Etsintää joudutaan tekemään ihmisketjulla hyvin lyhyillä välimatkoilla, mikä hidastaa etsinnän kulkua.

Poliisi pitää edelleen todennäköisenä, että kadonnut on luostarin ja Honkaniemen välisellä alueella. Etsintöjä jatketaan lauantain ajan ja poliisi kertoo jatkosta lisää huomenna, ellei tämän päivän aikana ilmene mitään.

Henri Pitkänen

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.