Rotaryt palkitsivat ysejä hyvästä käytöksestä ja huomioon ottamisesta

Kanssaeläjien huomioiminen on matkalippu tulevaisuuteen.

heidi veijalainen

Kauniisti käyttäytyviä ysejä ei palkita ruusuilla vaan sadan euron stipendillä ja juhlalounaalla rotaryjen kanssa.
Kauniisti käyttäytyviä ysejä ei palkita ruusuilla vaan sadan euron stipendillä ja juhlalounaalla rotaryjen kanssa.

Savonlinnan rotaryt jakoivat eilen tämän vuoden Matkalippu tulevaisuuteen -stipendit Savonlinnan ja Enonkosken peruskoulun ysiluokkalaisille. Stipendin sai nuori, jonka luokkakaverit arvioivat edistyneen parhaiten toisten huomioon ottamisessa ja hyvässä käytöksessä.

Savonlinnan Rotaryklubi on jo useana vuonna tehnyt yhteistyötä Savonlinnan ja Enonkosken peruskoulujen kanssa teemalla Matkalippu tulevaisuuteen.

Oppilaat työstivät lukuvuoden aikana koulussa asioita, joita he pitivät tärkeänä toisten huomioimisessa ja hyvässä käyttäytymisessä. Rotarit kävivät pareittain kaikilla kouluilla, jossa teemaa käsiteltiin yhden oppitunnin ajan.

Teemaan liittyviä asioita työstettiin edelleen opettajan kanssa, ja oppilaat valitsivat keväällä kultakin luokalta yhden oppilaan, joka on heidän mielestään parhaiten edistynyt hyvässä käyttäytymisessä ja toisten huomioimisessa. Hänet rotaryklubi palkitsee 100 euron stipendillä sekä yhteisellä lounaalla rotaryjen kanssa.

Matkalippu Tulevaisuuteen stipendiensaajat 2018

Mertalan koulu: Julia Kinnunen 9A, Joonas Sairanen 9B, Aino Immonen 9C, Sanni Härkönen 9D, Aapo Pitkänen 9E
Talvisalon koulu: Jenna Mustonen 9A, Juho Puurunen 9B, Janne Suhonen 9C, Joona Kostiainen 9D, Anton Hokka 9E, Vilhelmiina Koivunen 9M
Punkaharjun koulu: Aino-Mailis Saksa 9A, Ronja Rautanen 9B
Kerimäen koulu: Janina Laine, Sanna Kosonen, Samu Tuunanen
Enonkosken koulu: Linnea Laitinen
Savonrannan koulu: Jatta Kastikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet