Luola Events peruu osan loppuvuoden tapahtumista Punkaharjulla – "Kyseisten konserttien järjestämiseen ei vain ole taloudellisia edellytyksiä vallitsevassa tilanteessa"

Tuunaansaaren luolaston kalenteriin jää neljä tapahtumaa, joista yksi on tammikuun puolella. 6.11. Mokoma, 19.12. Oku Luukkainen, 31.12. Laura Voutilainen ja 9.1. Sami Hedberg esiintyvät suunnitellusti.

Ville Laine

Mokoma esiintyy viikon päästä 6. marraskuuta Punkaharjulla suunnitellusti. Arkistokuva Pakkahuoneelta Tampereelta.
Mokoma esiintyy viikon päästä 6. marraskuuta Punkaharjulla suunnitellusti. Arkistokuva Pakkahuoneelta Tampereelta.

Punkaharjullan Tuunaansaaren luolastossa konsertteja järjestävä Luola Events peruu osan loppuvuoden konserteistaan koronatilanteen vuoksi. ¨

Pois ohjelmistosta jäävät seuraavat keikat: 20.11. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, 4.12. Altamullan Road - Johanna Kurkela ja Johanna Iivanainen sekä 12.12. Arja Koriseva

Kalenteriin jää neljä tapahtumaa, joista yksi on tammikuun puolella. 6.11. Mokoma, 19.12. Oku Luukkainen, 31.12. Laura Voutilainen ja 9.1. Sami Hedberg esiintyvät Tuunaansaaren luolastosta suunnitellusti.

Luola Eventsin tiedoteessa todetaan rehellisesti, että voimassaolevat rajoitukset eivät ole tapahtumaperuutusten syynä.

– Kyseisten konserttien järjestämiseen ei vain ole taloudellisia edellytyksiä vallitsevassa tilanteessa. Tapahtumat joissa ennakkomyynti on sujunut vilkkaammin, säilyvät ohjelmistossa ja tapahtumat pyritään toteuttamaan, tiedotteessa todetaan.

– Olemme pitäneet tapahtumien peruutuskynnystä korkealla ja pyrkineet toteuttamaan tapahtumat, jos suinkin ennakkolipunmyynti on antanut siihen mahdollisuutta.

Tiedotteessa muistutetaan, että syksyn aikana luolassa on järjestetty 4 yleisötilaisuutta järjestelyiden sujuessa mallikkaasti turvaväleineen. Lipunmyynti on rajoitettu koronasäännösten mukaisesti 380 lippuun, ja luolan poikkeuksellisen suuret tilat mahdollistavat yleisön väljästi olemisen.

Peruutettaviin tapahtumiin lipun ostaneet saavat lippurahansa takaisin. Jos lippu on ostettu Tiketin verkkosivuilta tai myyntipisteeltä, niin yhteys Tikettiin https://www.tiketti.fi/info

Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltä, palautusta varten tarvitaan: tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.

Viimeinen palautuspäivä 31.12.2020. Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu tai käsittelymaksu.