Suomen Metsämuseo Luston uusi tiedottaja on viestinnän moniosaaja — Aviomies on valmis asuinpaikan muutokseen, tuohan se Punkaharjulle ja lähemmäs Parikkalan Patsaspuistoa

Sari Kotivirta aloittaa uudessa työssään innoissaan. Hän näkee, että Lustossa on hurjasti mahdollisuuksia, onhan se paikka, jossa yhdistyvät museo, matkailu ja metsä.

Timo Seppäläinen

Metsämuseo Luston uusi tiedottaja Sari Kotivirta on viestinnän moniosaaja. Hän aloittaa työssään maanantaina.
Metsämuseo Luston uusi tiedottaja Sari Kotivirta on viestinnän moniosaaja. Hän aloittaa työssään maanantaina.

Suomen Metsämuseo Luston tiedottajana aloittaa maanantaina graafikko, medianomi Sari Kotivirta, 42. Hän työskenteli perjantaina viimeistä päivää Lappeenrannan teknillisen yliopiston viestintäyksikössä. Uusi tehtävä monipuolistaa työnkuvaa. Viestinnän moniosaaja pääsee käyttämään tiedottajan työssään sekä graafikon että toimittajan ammattitaitoaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet