Eksote käynnistää uuden toimitusjohtajan haun — Pentti Itkosen sopimus päättyy elokuun lopussa

Eksoten toimitusjohtaja Pentti Itkonen jää eläkkeelle tänä vuonna.
Eksoten toimitusjohtaja Pentti Itkonen jää eläkkeelle tänä vuonna.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) uuden toimitusjohtajan haku on käynnistymässä.

Eksoten hallitus nimesi tänään työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella eläkkeelle jäävän Pentti Itkosen seuraajan rekrytointia.

Työryhmässä ovat Marja-Liisa Vesterinen, Jarmo Pulli, Heikki Järvenpää, Pentti Salenius, Ilpo Heltimoinen, Ritva Wilska-Neuvonen, Anu Urpalainen, Arto Siitonen, Irma Hujanen, Irja Liimatainen ja Taina Lonka. Nykyinen toimitusjohtaja Pentti Itkonen on mukana asiantuntijajäsenenä.

Työryhmän puheenjohtajana toimii Eksoten hallituksen sekä strategia- ja tulevaisuusjaoston puheenjohtaja Marja-Liisa Vesterinen.

Itkonen saavutti eläkeiän jo viime vuonna, mutta sote-ja maakuntauudistusten takia Eksoten hallitus halusi jatkaa Itkosen sopimusta vuodella. Hänen kanssaan tehty jatkosopimus päättyy elokuun lopussa 2019.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset