Savonlinnan Prisman Alko menee remonttiin — myymälä on kaksi viikkoa kiinni

Myymälä suljetaan 23.8. ja avataan uudelleen 8.9.

Tuija Pauhu

Remontin jälkeen Prisman Alkon tuotevalikoimassa on 1500 nimikettä. Niistä 800 on viinejä, 300 panimotiuotteita ja 400 väkeviä.
Remontin jälkeen Prisman Alkon tuotevalikoimassa on 1500 nimikettä. Niistä 800 on viinejä, 300 panimotiuotteita ja 400 väkeviä.

Savonlinnan Nojanmaan Alko Prismassa menee remonttiin ensi viikolla.

Myymälä suljetaan reiluksi kahdeksi viikoksi keskiviikkona 23.8. klo 18 ja avataan uudistuneena perjantaina 8.9. klo 14.

Tällä välillä lähimmät Alkot ovat keskustassa Olavinkadulla ja Kerimäellä.

Myymälä ja sen ilme uudistetaan Alkon konseptin mukaiseksi erikoismyymäläksi. Sinne tulee Alkon tiedotteen mukaan laaja ja monipuolinen valikoima sekä rajallisia erikoiseriä.

Ilmeessä ja tunnelmassa aiotaan painottaa tiettyjä tuoteryhmiä ja sesonkeja. Korostetusti esille pääsevät kuohuviinit, erikoisoluet ja viskit.

— Savonlinnaan saadaan Itä-Suomen ensimmäinen uuden konseptin erikoismyymälä ja sitä kautta paremmat puitteet inspiroivan asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi, kertoo Itä-Suomen aluepäällikkö Anne Penttilä.

Valikoimaan tulee noin 1 500 tuotetta. Näistä noin 800 on viinejä, 300 panimotuotteita ja 400 väkeviä.

Simo Härkönen

Simo Härkönen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.