Savonlinnassa Hummonselällä kadonnutta kalastajaa ei ole vielä löydetty — Hirvensalmella kadonneet kalastajat löytyivät veden varasta, yksi menehtyi

Kalastajan etsinnät jatkuvat lauantai-aamuna.

Tuija Pauhu

Kadonneen kalastajan etsinnät jatkuvat lauantaina. Arkistokuva ei liity tapaukseen. 
Kadonneen kalastajan etsinnät jatkuvat lauantaina. Arkistokuva ei liity tapaukseen. 

Poliisi etsi perjantain aikana Savonlinnassa Puruvedeltä Kerimäen ja Kesälahden välistä Hummonselällä kateissa olevaa kalastajaa, joka oli liikkeellä pienellä avoveneellä. Miestä ei löydetty illan aikana. Järvipelastajat etsivät häntä kolmella ja pelastuslaitos yhdellä veneellä. Etsintöihin osallistui myös puolustusvoimien helikopteri. Etsinnät jatkuvat lauantai-aamuna.

Kalastaja oli lähtenyt kääntämään venettä perjantaina, mutta olikin lähtenyt vesille. Viimeinen havainto miehestä tehtiin kello 15. Pelastuslaitokselle hänestä tehtiin ilmoitus kello 19.16. 

Itä-Suomen poliisi on löytänyt Hirvensalmella kateissa olleet kalastajat Puulan Simpiänselältä. Miesten avovene oli kaatunut uistelureissulla, ja miehet joutuivat veden varaan.

Poliisit löysivät miehet kello 21.54 Komurin saaren länsipuolelta rantavedestä. Kaksi miehistä oli kylmettynyt oltuaan veden varassa reilut kaksi tuntia. Yksi miehistä oli menehtynyt. Menehtynyt mies oli 56-vuotias ja kotoisin Kouvolasta. 
Kylmettyneet miehet toimitettiin sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Miehet lähtivät perjantaina kalaan noin kello 14. Heistä tehtiin ilmoitus pelastuslaitokselle kello 20.07. Etsintöihin osallistui poliisin lisäksi järvipelastajat, pelastuslaitos ja puolustusvoimien helikopteri.

Uusimmat uutiset