73-vuotias nunna katosi Lintulan luostarista — naista ei ole löydetty mittavista etsinnöistä huolimatta

Heinävedellä Lintulan luostarissa asunut nunna katosi mahdollisesti jo tiistai-iltana. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot suoraan hätänumeroon.

Soila Puurtinen

Heinävedellä etsitään Lintulan luostarissa asunutta 73-vuotiasta naista. Nunna ilmoitettiin kadonneeksi keskiviikkoaamuna.
Heinävedellä etsitään Lintulan luostarissa asunutta 73-vuotiasta naista. Nunna ilmoitettiin kadonneeksi keskiviikkoaamuna.

Poliisi etsii Lintulan luostarista kadonnutta 73-vuotiasta naista. Viimeinen havainto luostarista asuneesta nunnasta tehtiin tiistai-iltana noin kello 20.

Naisen nähtiin kävelevän luostarialueelta kohti koillista. Hänet ilmoitettiin kadonneeksi keskiviikkoaamuna kello 9.

Heinävedellä on järjestetty mittavat etsinnät keskiviikkona. Poliisin ja poliisin koirapartioiden lisäksi mukana on ollut Rajavartiolaitoksen helikopteri, pelastuslaitoksen veneyksikkö ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) henkilöstöä.

Koko päivän jatkunut runsas sade on poliisin tiedotteen mukaan vaikeuttanut etsintöjä.

73-vuotiaan naisen kerrotaan kulkevan hieman kumarassa. Hänellä oli yllään siniharmaa vanhanaikainen popliinitakki ja pään peittävä huivi.

Poliisi toivoo, että kaikki mahdolliset havainnot ilmoitetaan suoraan hätäkeskukseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.