Sulkavan kunnanjohtaja hakee Asikkalaan

Viran täyttämisestä käsitellään Asikkalassa alustavasti ensi maanantaina.

Rinna Ikola–Norrbacka tuli Sulkavan kunnanjohtajaksi toukokuun alussa vuonna 2014.
Rinna Ikola–Norrbacka tuli Sulkavan kunnanjohtajaksi toukokuun alussa vuonna 2014.

Asikkalan uuden kunnanjohtajan viran hakuaika päättyi keskiviikkona. Sulkavan kunnanjohtaja Rinna Ikola–Norrbacka on hakenut virkaa. Hakemuksia Asikkalaan saapui viitisentoista.

Asikkalan kunnan hallintojohtaja Jaana Rissanen kertoo, että kunnanhallitus päättää ensi maanantaina, kuinka ja missä aikataulussa kunnanjohtajan virka aiotaan täyttää.

Ikola–Norrbacka kommentoi tilannetta keskiviikkona lyhyesti.
— Olen hakenut Asikkalan kunnanjohtajan virkaa totta kai tosimielessä.

Ikola–Norrbacka aloitti työt Sulkavan kunnanjohtajana toukokuun alussa vuonna 2014. Hän tuli Sulkavalle Vaasasta, jossa työskenteli Vaasan yliopiston tutkija-tohtorina.

Asikkalan kunnan asukasluku oli vuoden 2015 lopussa 8287. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan.

Asikkalan kunnanjohtajan virka vapautui, kun kunnanjohtaja Juri Niemisen virkasuhde kesällä päättyi. Virkaan syksyllä valittu henkilö ilmoitti, että hän ei ota virkaa vastaan. Juri Nieminen lähti Asikkalaan vuonna 2006 Sulkavan kunnanjohtajan virasta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.