Nuorten tuki Ann-Helena Koivunoro on Vuoden Manta

Rantasalmen kunta ja Rantasalmen Matkailu ry myönsivät Vuoden Manta 2017 -arvonimen nuoriso-ohjaaja Ann-Helena Koivunorolle.

Antti Varonen

Omien lasten harrastukset imaisivat myös Vuoden Mantan, Ann-Helena Koivunoron, mukaan monipuolisiin kulttuuririentoihin.

Vuoden Manta on tänä vuonna nuoriso-ohjaaja, sosionomi Ann-Helena Koivunoro.

Rantasalmen kunta ja Rantasalmen Matkailu korostivat lauantaina Lipposmarkkinoilla arvonimeä luovuttaessaan Koivunoron työroolia kunnan kulttuurin edistäjänä sekä hänen vapaa-ajan talkoo- ja harrastusinnostustaan.

Koivunoro on hyvin verkostoitunut ja kannustaa ja tukee nuoria.

Hän on rautainen kulttuurialan moniosaaja, joka toissa vuonna oli aikuisnäyttelijänä Tornadossa esitetyssä nuorisomusikaalissa High School Musical. Koivunoro laulaa, näyttelee ja tanssii sekä esiintyy ainakin kahdessa kokoonpanossa: reggaepoppia esittävässä, rantasalmelais-joroislaisessa Sudenmorsiamessa sekä lastenmusiikkia esittävässä Hotamolla ja Näppikääpäset -bändissä.
— Omat kolme lastani harrastavat puhallinmusiikkia ja nuorisoteatteria, joten oli luontevaa siirtyä mukaan harrastamaan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.