Olavinkadun remontissa ei ensi vuonna kaadeta puita — Remonttia on suunniteltu jatkettavan Pitkänsillan yli Kauppatorille

Tekninen virasto esittää ensi vuodelle 350 000 euron summaa remontin jatkamiseen.

Olavinkadun katuremonttia suunnitellaan jatkettavaksi Possenkadulta eteenpäin ensi vuonna. Ensi vuonna remontoitavalta osuudelta ei aiota kaataa puita.

Olavinkadun katuremonttia on tarkoitus jatkaa Possenkadulta Pitkänsillan yli Kauppatorille ensi vuonna.

Tekninen virasto esittää ensi vuodelle 350 000 euron summaa remontin jatkamiseen. Rakennuspäällikkö Harri Halko kertoo, että ensi vuonna remontoitavan osuuden linjaukset ja materiaalit ovat samat kuin tänä vuonna valmistuvassa osuudessa Sokoksen edestä Possenkadulle.

Puita ei ensi vuonna remontoitavalta osuudelta ole suunniteltu kaadettavaksi.

Halon mukaan remontti on tarkoitus kilpailuttaa talven aikana. Siten kadun eteläpuoli saataisiin remontoitua heti alkukesästä ennen juhlakautta. Pohjoispuoli remontoitaisiin juhlakauden jälkeen.

— Päinvastoin, Puistokadun ja Pitkänsillan väliin istutetaan lisää puita, Halko sanoo.

Tekninen lautakunta käsittelee omaa talousarvioesitystään tiistaina.

Kaupunginvaltuusto päättää talousarviosta marraskuun 13. päivänä.

Jaana Hänninen

Jaana Hänninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet