Kaupunki ei palkkaa nuorisotyöntekijöitä vuoden alussa lopettaneitten tilalle — Nuorisotoiminnan painopistettä muutetaan syksyllä niin, että nuorisotiloja voidaan pitää avoinna jonkin verran viikottain

Kahden määräaikaísen nuorisotyöntekijän työsuhteet päättyivät vuoden lopussa. Yt-neuvottelujen takia työsuhteita ei voitu uusia.

Tuija Pauhu

Kaupunki aikoo pitää nuorisotilat auki joinakin iltoina viikossa. Aukioloaikoja ei vielä ole päätetty.

Savonlinnan kaupunki ei palkkaa uusia nuorisotyöntekijöitä. Tämä varmistui kaupungin yt-neuvottelutuloksen toimeenpanossa.

Nuorisotilat aiotaan kuitenkin saada ensi syksynä taas auki. Aukioloiltoja on luvassa harvemmin kuin niitä oli viime vuonna.

Nuorisotilojen aukipitäminen vapaa-aikapäällikkö Simo Rädyn mukaan järjestetään nuorisotoiminnan painopistettä muuttamalla. Aukioloaikojen suunnittelu on vielä kesken.

Kaupungilla on nyt kaksi nuorisotyöntekijää. Kahden määräaikaísen nuorisotyöntekijän työsuhteet päättyivät vuoden lopussa, ja kaupunki sulki kaikki nuorisotilansa vuodenvaihteessa.

Kaupungilla on nuorisotilat Kerimäellä, Punkaharjulla sekä keskikaupungilla Sääminkitalossa.

Toukokuussa kaupungin nuorisotoimi ja Setlementti Linnalan nuoret pitivät keskikaupungin nuorisotilaa avoinna kahtena iltana viikottain. Punkaharjulla seurakunta on pitänyt nuorisotilaa auki 1—2 iltana viikossa.

Uutista muokattu klo 9.23. Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta.