Tilaajalle

Sairaala saattaa hävitä Savonlinnasta yllättävän nopeasti – Dosentti Timo Keistinen arvioi, että Etelä-Savon hyvinvointialue joutuu saneeraamaan toimintaansa rajusti jo ennen kuin kymmenen poikkeuslupavuotta päättyvät

Henkilöstön saatavuuteen liittyvät ongelmat voivat Timo Keistisen mukaan uhata Savonlinnan sairaalan päivystys- ja leikkaustoimintaa nopeamminkin kuin rahoituksen väheneminen sen tekisi.

Soila Puurtinen

Timo Keistinen on hiljattain jäänyt eläkkeelle.  Sosiaali- ja terveysministeriön lääkintöneuvoksena hän vaikutti vahvasti terveydenhuollon lainsäädäntöön. Nyt hän on selvittänyt Savonlinnan keskussairaalan tulevaisuudennäkymiä.
Timo Keistinen on hiljattain jäänyt eläkkeelle. Sosiaali- ja terveysministeriön lääkintöneuvoksena hän vaikutti vahvasti terveydenhuollon lainsäädäntöön. Nyt hän on selvittänyt Savonlinnan keskussairaalan tulevaisuudennäkymiä.

Sote-lakiesityksen mukainen Etelä-Savon hyvinvointialue joutuu saneeraamaan toimintaansa voimakkaasti viimeistään runsaan viiden vuoden kuluttua hyvinvointialueen toiminnan aloittamisesta. Näin arvioi lääketieteen tohtori, dosentti Timo Keistinen.

Luetuimmat