Rantasalmen messuilla kävi 500 ihmistä — Nyt odotellaan illan esiintyjää

Illan tähti Sami Hedberg saapuu Rantasalmelle helikopterilla.

Kari Toiviainen

Ensimmäiset SuurSavo-messut Rantasalmella onnistuivat järjestäjien mielestä hyvin. Päivän aikana messuihin kävi tutustumassa jäähallissa noin 500 vierasta.

Messujärjestäjien edustaja Markka Leväinen huokaa tyytyväisenä messujen onnistumiseen. Sen sijaan illan Sami Hedbergin ja the Comediansin konsertti vielä vähän pitää perhosia Leväisen vatsassa.

—Jos iltatapahtumaan saadaan vielä noin 750 vierasta, iltakin on pelastettu, Leväinen nauroi hikisen messupäivän pääteeksi. Messurekvisiitan korjaaminen alkoi heti ovien sulkeuduttua ja samalla areena muuttui illan esiintymistä varten.

Rantasalmen ensimmäinen messutapahtuma sai myös yleisöltä myönteistä palautetta. Osaltaan päivän menestykseen vaikutti myös oivallinen messusää. Lauantaina edes ulko-osastolla olleiden esittelijöiden ei tarvinnut värjötellä kylmässä tai vesisateessa.

Jäähalliin oli saatu jo heti ensimmäisellä kerralla mukaan lähes 50 näytteilleasettajaa. SuurSavon-messut esittelivät monipuolisesti rantasalmelaista yrittäjyyttä, yrittäjien osaamista ja palvelutarjontaa. Näytteilleasettajien joukossa myös lähialueen yrityksiä.

SuurSavon-messut olivat ensimmäinen paikallisten yrittäjien, kunnan ja jäähalliyhtiön yhteisponnistus, joka lupaa hyvää jatkoa myös tulevina vuosina. Etelä-Savon yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola lupasikin jo aamulla tulla messuille uudestaan viimeistään, kun Rantasalmi pitää järjestyksessään kymmenennet messut.

Illan konserttia varten jäähallin ovet avautuvat tänä iltana uudelleen klo 19. Illan esiintyjä Sami Hedberg on laskeutumassa helikopterilla klo 20.30 ja tarjoilee yleisölle kolmen tunnin musiikki- ja huumorisetin.

Markus Kuokkanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.