Nordic Business Forum 2019 livestriimataan Savonlinnan kampukselle lokakuussa — Paikan päällä tonnin maksavan tapahtuman voi nähdä ilmaiseksi täällä

Paikallinen innostus kasvatti tapahtumaan runsaan oheisohjelman. Oheisohjelman tavoitteena on tuoda esille paikallisia yrityksiä ja tarjota mahdollisuus rentoon verkostoitumiseen.

Savonlinnan tapahtumaa tehdään kuvassa näkyvällä, varsin isolla porukalla. Tarkoitus on tarjota livestriiimin lisäksi rento verkostoitumismahdollisuus.
Savonlinnan tapahtumaa tehdään kuvassa näkyvällä, varsin isolla porukalla. Tarkoitus on tarjota livestriiimin lisäksi rento verkostoitumismahdollisuus.

Savonlinnassa on mahdollista seurata livestriimin kautta maksutta Nordic Business Forumia Helsingistä 9.–10. lokakuuta. Paikan päälle Helsingin Messukeskukseen liput maksavat maltaita, mutta Savonlinnassa etänä kaiken näkee ilmaiseksi.

Yksi maailman tunnetuimmista liike-elämän konferensseista livestriimataan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin Savonlinnan kampuksen juhlasaliin. Kaksipäiväisen tapahtuman järjestämisestä vastaavat Digiportaat- ja Roihu-hanke sekä Itä-Savon Uusyrityskeskus (ISUYK).

Kuudetta kertaa järjestettävä Nordic Business Forum livestriimataan ensimmäistä kertaa Savonlinnaan. Idea sai alkunsa viime vuonna Mikkelin kampuksella toteutetusta Nordic Business Forum Live Stream -tapahtumasta.

— Mikkelin tilaisuus oli erittäin onnistunut, ja siihen osallistui runsaasti muun muassa kv-opiskelijoita, yrittäjiä ja alueorganisaation edustajia, Xamkin Digiportaat-hankkeen projektipäällikkö Anna Ollanketo kertoo.

Kaksipäiväiseen livestream-tapahtumaan voi osallistua aikataulunsa ja mielenkiintonsa puitteissa. Ollanketo kertoo, että konferenssin puhujalistalla on nimekkäitä kansainvälisiä vaikuttajia.

— Uskon, että esimerkiksi näyttelijä George Clooney kiinnostaa monia. Kaiken kaikkiaan tarjolla on mielenkiintoinen mahdollisuus itsensä ja tiiminsä kehittämiseen sekä verkostoitumiseen.

ISUYK:n yritysneuvoja Katja Remes ja Digiportaat-hankkeen yritysneuvoja Kati Kärki sanovat innostuneensa heti ajatuksesta livestriimata tämän vuoden Nordic Business Forum Savonlinnaan, ja he päättivät toteuttaa sen hieman isommin.

— Näimme tapahtuman mahdollisuutena järjestää kampukselle livestriimin lisäksi paljon muutakin asiaan liittyvää ohjelmaa, Kärki ja Remes sanovat.

Oheisohjelman tavoitteena on tuoda esille paikallisia yrityksiä, tarjota mahdollisuus rentoon verkostoitumiseen ja vahvistaa paikallista osaamista entisestään esimerkiksi hanketoiminnan avulla.

— Lisäksi keskiviikkoiltana on Hotelli Hospitzissa yrittäjille verkostoitumisilta ja torstaina puolestaan pidetään yrittäjille NBF After Party Activity Makerin tiloissa.

Roihu-hankkeen koordinaattori Elina Pöllänen kertoo, että Savonniemisali on hiljainen tila ja pyhitetty Nordic Business Forumin striimaukseen. Yritykset ja hankkeet ovat esillä juhlasalin aulaan pystytetyssä Expo-tilassa. Activity Makerin ja Biokasvu-hankkeen ideoimat aktiviteetit järjestetään auditoriossa ja luokissa.

— On hienoa toteuttaa tapahtuma yhteistyössä, niin saadaan siitä isompi ja näkyvämpi. Kaikilla meillä on sama tavoite: yrittäjyyden edistäminen.

Remes painottaa, että tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki. Yrittäjä ei suinkaan tarvitse olla.

— Tämä tapahtuma on siitäkin mielenkiintoinen, että se on samaan aikaan lokaali ja globaali.

Kärki lisää, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin mielenkiintoista, ja katselemaan kannattaa tulla avoimin mielin. Pöllänen korostaa Savonlinnan tapahtuman maksuttomuutta. Kahden päivän lippu Messukeskukseen maksaa nimittäin yli tuhat euroa.

— Kaikkiin päiväohjelmiin on vapaa pääsy. Nyt on hyvä tilaisuus tulla inspiroitumaan kansainvälisesti tunnettujen henkilöiden puheenvuoroista ja ottamaan selvää, mitä maailmalla tapahtuu, Nordic Business Forum Live Streamin järjestäjäporukka sanoo yhteen ääneen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.digiportaat.fi/nbf-2019

Kommentoidut