Bel canto -naiskuoro pitää kahtena maanantaina avoimet harjoitukset – Syksyllä kuoro treenaa syys- ja joulukonsertteihinsa

Kuoronjohtaja kannustaa laulamisesta ja kuorotoiminnasta kiinnostuneita tulemaan mukaan rohkeasti.

Kuwaamo Sampo Luukkainen

Naiskuoro Bel canton riveihin voi liittyä käymällä koelauluissa. Kuoronjohtajan mukaan harjoituksista ei puutu laulua tai naurua.
Naiskuoro Bel canton riveihin voi liittyä käymällä koelauluissa. Kuoronjohtajan mukaan harjoituksista ei puutu laulua tai naurua.

Savonlinnalainen Naiskuoro Bel canto pitää kahdet avoimet harjoitukset laulamisesta ja kuorolaulutoiminnasta kiinnostuneille. Avoimia kuoroharjoituksia voi mennä seuraamaan Linnalan luentosaliin kello 18.30 alkaen maanantaina 2.9. tai sitä seuraavana maanantaina. Samalla on mahdollisuus tutustua kuorolaisiin ja kuoronjohtajaan ilman sitoumuksia.

Bel canto on jo yli 30 vuoden ajan Savonlinnassa toiminut tasokkuudestaan tunnettu kuoro, jossa opiskellaan tervettä äänenkäyttöä ja monipuolista naiskuoro-ohjelmistoa klassisesta viihteeseen. Laulajat valitaan koelaululla.

Viime vuosina kuoro on laulanut omissa konserteissaan muun muassa Kaj Chydeniuksen ja Oskar Merikannon sävellyksiä kuorosovituksina, esiintynyt kirkkokonserteissa sekä pitänyt viime vappuna svengaavan viihdekonsertin Kulttuurikellarissa.

Tämän syksyn suunnitelmissa on perinteisempää naiskuoro-ohjelmistoa kuoron omissa syys- ja joulukonserteissa.

— Laulaminen kuorossa on rentouttava, kehittävä ja mielenkiintoinen harrastus. Harjoituksissa laulun lisäksi myös nauru raikaa! Siksi kannattaa tulla rohkeasti mukaan, kannustaa kuoronjohtaja Leena Astikainen.

Lisätietoja saa www.belcanto.fi ja kuoronjohtajalta Leena Astikaiselta, puh. 050 520 6082.

Kurkista kuoroon – Naiskuoro Bel canton avoimet harjoitukset Linnalan luentosalissa 26.8. ja 2.9. kello 18.30-20.30. osoiteessa Sotilaspojankatu 7, Savonlinna, aulakerros.