Paviljonki avaa kahvilan joulukuussa – "Vahvistaa opiskelijoiden valmiuksia menestyä työelämässä"

Liiketalouden opiskelijat suunnittelevat markkinointia, leipuri-kondiittoriopiskelijat loihtivat herkkuja.

Samiedu

Opetusravintola Paviljongin tiloissa Miekkoniemellä alkaa joulukuussa toimia myymälä-kahvila. Kuvassa opettaja Heini Pulkkinen (vas.) ja kehittäjäopettaja Laura Tynkkynen.
Opetusravintola Paviljongin tiloissa Miekkoniemellä alkaa joulukuussa toimia myymälä-kahvila. Kuvassa opettaja Heini Pulkkinen (vas.) ja kehittäjäopettaja Laura Tynkkynen.

Opetusravintola Paviljonki avaa myymälä-kahvilan joulukuussa, tiedottaa ammattiopisto Samiedu.

Tarjolle tulee erikoiskahveja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia ja mukaan voi ostaa herkkuja, tuoretta leipää ja lounasruokaa.

– Valikoima vaihtelee eri teemojen ja opetuksen sisällön mukaan. Näin asiakkaatkin pääsevät maistelemaan erilaisia leivonnaisia, kertoo kehittäjäopettaja Laura Tynkkynen tiedotteessa.

Tähän asti leivonnaisia on myyty kerran viikossa torstaisin. Vakituinen myymälä-kahvila tarjoaa enemmän ja monipuolisemmin mahdollisuuksia harjoitella työelämämäisesti.

Toimintaan osallistuu eri alojen opiskelijoita. Liiketalouden opiskelijat harjoittelevat siinä markkinoinnin suunnittelua.

Paviljonki panostaa paikallisuuteen, luomuun ja kestävään kehitykseen. Kahvi on luomua ja muidenkin luomutuotteiden tarjontaa ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä pyritään lisäämään. Kuukausittain pidetään eri maiden ruokiin ja kulttuuriin perustuvia teemaviikkoja.

Samiedun leipuri-kondiittoriopiskelijat myyvät leivonnaisia Joulun avaus -tapahtumassa koulun Citypisteellä Kauppatori 4:ssä lauantaina 21.11. kello 10–14.