Rantasalmi on hyvä lapsiperheelle

Rantasalmen kunta antaa jokaiselle Rantasalmella syntyneelle vauvalle sata euroa lahjaksi. Kolmosten vanhemmat ovat saaneet paljon lahjoituksia paikallisilta.

Timo Seppäläinen

Satu Vihavainen ja Simo Rissanen saivat lahjoituksia, kun tieto kolmosten saamisesta levisi.
Satu Vihavainen ja Simo Rissanen saivat lahjoituksia, kun tieto kolmosten saamisesta levisi.

Rantasalmen kunta antaa jokaiselle Rantasalmella syntyneelle vauvalle sata euroa lahjaksi. Äskettäin kolmoset saanut Satu Vihavainen (ps.) oli itse tekemässä valtuustoaloitetta puolueryhmänsä kanssa aikoinaan Rantasalmen vauvarahasta.
Perheen molemmat vanhemmat, Satu Vihavainen ja Simo Rissanen, ovat nyt kotona hoitamassa lapsia ja Rantasalmen kunnan lapsiperheiden kotipalvelu käy auttamassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
— Kiitos kunnalle sitä. Rantasalmi on pieni paikkakunta ja omanlaisensa yhteisö. Täällä asiat järjestyvät helpommin ilman turhaa byrokratiaa kuin jossakin isossa kaupungissa, jossa on paljon apua tarvitsevia lapsiperheitä.
Satu Vihavainen kertoo, että kun Rantasalmella levisi tieto kolmosista, he saivat paljon vaate- ja tavaralahjoituksia.
— Se on tosi hyvä juttu. Sitä ei ymmärrä, kuinka paljon kolmoset tarvitsevat kaikkea mahdollista, harsoja, vaatteita, petivaatteita, lakanoita, sittereitä, pottia. Varsinkaan, kun ei aina jaksa, ei pysty, eikä ehdi joka päivä pestä pyykkiä.

Markus Kuokkanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.