Stipendejä metsä- ja maaseutualan opiskelijoille

Metsä- ja maaseutualan opiskelijoille ja ammattiin valmistuneille jaettiin stipendejä Savonlinnassa perjantaina järjestetyssä tilaisuudessa. Stipendin saajat opiskelevat ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Stipendejä myönsivät Mhy Etelä-Savo, MTK Savonlinnan seutu ja MTK Punkaharju.
Stipendin saivat muun muassa Ville Bister, Sulkava, Sami Hämäläinen, Kerimäki, Simo Ikäheimonen, Rantasalmi, Antti Kokkonen, Savonlinna, Petteri Käyhkö, Savonlinna, Lotta Junnonaho, Savonlinna, Elisa Karjalainen, Savonlinna, Hanna-Leena Kuusela, Savonlinna, Henri Kämäräinen, Savonlinna, Manu Luukkainen, Savonlinna, Joonas Nousiainen, Kerimäki, Jani Patamäki, Kerimäki, Henri Temonen, Savonlinna, Mikko Tiainen, Savonlinna, Taru Viitala, Kerimäki, Nora Virolainen, Kerimäki, ja Matti Paajanen, Punkaharju.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.