Teatterissa keskustellaan teatterista: Mitä se on tänään ja huomenna?

Savonlinnan Teatterikerho järjestää tänään keskustelutilaisuuden Onnellisten klubilla.

Soila Puurtinen

Savonlinnan teatterin ohjelmistossa jatkavat edelleen myös Soittokielto Remix ja Pekka Töpöhäntä. 

Savonlinnan Teatterikerho järjestää tänään 7. maaliskuuta keskustelutilaisuuden Onnellisten klubilla. Teatterista ovat keskustelemassa Savonlinnan teatterinjohtaja Taava Hakala, Varkauden kaupunginteatterin johtaja Kari Suhonen sekä Itä-Savon päätoimittaja Tiina Ojutkangas. Otsikkona keskustelussa on Teatteri tänään ja huomenna. Yleisö saa myös kysellä ja esittää mielipiteitään. Tapahtuma alkaa kello 18.

Keskiviikkona 9. maaliskuuta Onnellisten Klubilla vierailevat OKL:n ope-art opiskelijat oman esityksensä kanssa. Onnellisten klubiin on vapaa pääsy.
Teatterilaiset tanssittavat savonlinnalaisia torstaina. Näyttelijöistä koottu orkesteri päivätanssittaa ihmisiä Wanhalla Kasinolla kello 13.

Teatterin ohjelmistossa jatkavat edelleen myös Soittokielto Remix ja Pekka Töpöhäntä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.