Pinja Rahikainen pääsee töihin jätskipaikkakunnalleen — Enonkosken kunnanhallitus valitsi yksimielisesti hänet elinvoimakoordinaattoriksi

Pinja Rahikainen odottaa innolla töiden alkamista Enonkoskella.

Tuija Pauhu

Pinja Rahikaisesta tulee Enonkosken ensimmäinen elinvoimakoordinaattori.
Pinja Rahikaisesta tulee Enonkosken ensimmäinen elinvoimakoordinaattori.

Yhteisöpedagogi Pinja Rahikainen, 24, Savonlinnasta aloittaa ensi vuoden alussa työt Enonkosken elinvoimakoordinaattorina. Kunnanhallitus valitsi hänet toimeen yksimielisesti.

— Se on iso pesti ja siinä on paljon vastuuta, mutta siinä pääsee myös toteuttamaan omia ideoitaan, Rahikainen sanoo.

Rahikainen työskentelee nyt järjestötalo Kolomosella Savonlinnassa yhdistysapurina. Hän auttaa Kolomosen jäsenyhdistyksiä kaikessa, missä ne apua tarvitsevat.

Joensuulaislähtöinen Rahikainen on puolisoineen asunut Savonlinnassa puolisentoista vuotta. Jo sitä ennen hän oli kolme kesää kesäteologina Savonlinnan seurakunnassa.

Enonkoskella Rahikainen on käynyt muun muassa seuraamassa hiekanveistokisoja.

— Enonkoski on myös paikka, jossa on totuttu pysähtymään jätskille matkalla Joensuuhun, Rahikainen kertoo.

Elinvoimakoordinaattorin toimi on uusi. Tehtävään kuuluvat kuntaviestintä ja -markkinointi, työllisyyspalvelujen hoitaminen, kunnan kehittämistehtävät sekä tapahtumakoordinointi.

Kahdella hakukierroksella tehtävään oli yhteensä 24 hakijaa, joista kunnanhallitus haastatteli viisi. Haastattelukutsuja lähti kuusi, mutta yksi kutsuttu perui tulonsa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet