Ilkivaltaa Kellarpellon päiväkodilla pihalla — Kalusteita viskeltiin ja pulloja rikottiin, varsinkin lasimurska harmittaa päiväkodin väkeä

Lukijan kuva

Rikottuja, teräväreunaisia lasinpaloja löytyi istuinpenkin välistä Kellarpellon päiväkodilla. Ilkivaltaa tehtiin viikonloppuna.
Rikottuja, teräväreunaisia lasinpaloja löytyi istuinpenkin välistä Kellarpellon päiväkodilla. Ilkivaltaa tehtiin viikonloppuna.

Kellarpellon päiväkodin pihalla Savonlinnassa on tehty ilkivaltaa viikonlopun aikana. Päiväkodista kerrotaan, että pihalle ja hiekkalaatikkoon on rikottu lasipulloja, mikä on tehnyt jäljet hankalasti korjattaviksi. Lisäksi ulkokalusteita on viskelty läjään.

Huoltomiehet kävivät maanantaiaamuna lakaisemassa pihaa, jonne lasia oli murskattu pieneksi mössöksi. Lapset ovat päässeet ulkoilemaan, kun aikuiset ovat olleet tarkistamassa vieressä leikkipaikkojen turvallisuutta.

Päiväkodissa on valvontakamerat, joiden videoita katsotaan tiistaina.

Toistaiseksi poliisille ei ole tehty rikosilmoitusta asiasta, rikosylikonstaapeli Saku Maaranen Itä-Suomen poliisista kertoo.

Kellarpellon päiväkotiin on tehty ilkivaltaa ennenkin, mutta nyt ilmeisesti ensimmäisen kerran paikalle on levitetty lasinpaloja. Esimerkiksi tupakantumppeja oli eräänä maanantaiaamuna kymmenittäin päiväkodin vieressä sijaitsevan lähiliikuntapaikan tekonurmella.

Lisäksi katolla oleskeltu ja hypitty sekä mopolla rällätty parkkipaikoilla. Tekijät ovat olleet nuoria ihmisiä.

Jos kartta ei näy, katso se tästä.