SOOL: Savonlinnan viimeisille Talvipäiville ennätysmäärä opettajaksi opiskelevia — ilmoittautuneita yli 2 300

Talvipäivät järjestetään viikonloppuna 17.—19. helmikuuta Savonlinnassa.

Viikonlopun Talvipäivät ovat viimeiset laatuaan Savonlinnassa. Arkistokuvassa Savonlinnasta viime helmikuun Talvipäiville matkanneita opiskelijoita.

Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) Talvipäiville on ilmoittautunut yli 2 300 opiskelijaa. Talvipäivät järjestetään viikonloppuna 17.—19. helmikuuta Savonlinnassa.

SOOL:in mukaan ilmoittautuneita on ennätysmäärä. Kyseessä on Savonlinnan viimeiset Talvipäivät ennen kuin opettajankoulutus siirtyy Joensuuhun.

Tapahtumaan matkataan eri puolilta Suomea. Järjestämisvastuu on tänä vuona Savonlinnan Talvipäiväyhdistyksellä.

Talvipäiviä on järjestetty vuodesta 1947 alkaen. Kyseessä on suurin yhden opiskelualan opiskelijatapahtuma. Ohjelmassa on muun muassa hankifutista ja silitysrautacurlingia. Iltabileiden esiintyjiin kuuluvat Ellinoora, Softengine ja Musta Barbaari & Prinssi Jusuf.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.